Haberler

Ümit Özdağ'ın iş yerini paylaşıp hedef gösterdiği Afgan, dükkanının ismini değiştirdi

Güncelleme:

İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bir marketin fotoğrafını paylaşarak "Kırşehir merkezde Afgan Market-Sahibi Afganistanlı bir genç" ifadesini kullandı. Büyük tepki toplayan Özdağ'ın bu paylaşımı sonrasında iş yerinin fotoğrafı paylaşılan Afgan genç, marketinin ismini "Armağan" olarak değiştirdi.

İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, bir süre önce sosyal medya hesabından, Afganistanlı M.S'nin işlettiği marketin fotoğrafını paylaşarak, "Kırşehir merkezde Afgan Market-Sahibi Afganistanlı bir genç" ifadesini kullandı. Paylaşımında Afgan genci hedef gösterdiğini savunan birçok kişi, Özdağ'a tepki gösterdi.

MARKETİN YENİ İSMİ "ARMAĞAN" OLDU

Bunun üzerine polis ekipleri de market çevresinde güvenlik önlemi aldı. Birkaç gün iş yerini açmayan M.S, "Afgan" olan marketinin ismini de "Armağan" olarak değiştirerek, tabelalarını yeniledi.

Ümit Özdağ'ın iş yerini paylaşıp hedef gösterdiği Afgan, dükkanının ismini değiştirdi

YAŞANANLARDAN DOLAYI ÜZGÜN

M.S, yaklaşık 3 ay önce açtığı marketin fotoğrafının sosyal medyada paylaşılmasından duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Afganistan'da da market işlettiğini, ülkesinde yaşanan olaylar sonrasında Türkiye'ye geldiğini belirten M.S, Kırşehir'i sevdiğini söyledi.

Kendisine ya da marketine karşı bir tepki olmadığını ancak tedbiren iş yerinin ismini değiştirdiğini anlatan M.S, elinden geldiğince hizmet vermeye devam edeceğini anlattı.

Kaynak: AA / Güncel

Kırşehir Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (6)

Mikail arman:

Ümit özdağ isimli bu siyasetçi gittiği her yeri karıştıran, her siyasi partinin kapısından kovulan adam değilmi ? Şimdide ırkçı yaklaşımla, meşru şekilde çalışan insanları hedef göstermeyi, halkı yabancılara karşı kışkırtma işinemi başlamış.

25
169
yanıtYanıtla
yasin açöldüm:

10 sene sonra bu ulkede 30 milyon arap olacak.bakalim ulke nereye dogru gidiyor

150
11
yanıtYanıtla
Çağatay Yurtseven:

Demekki neymiş işyerleronin adi Türkçe oluyormuş Ümit Özdağ ı ve sarsılmaz iradesini tebrik ediyorum helal olsun

120
15
yanıtYanıtla
Recep Akelli:

defolup gitsinler istilaya gelmişler

64
12
yanıtYanıtla
Milliyetçi:

Dükkan açıpta vergi ödemeyen bir allahın kulu olamaz kardeş vergi mükellefiyeti olmadan da dükkan açamaz hem KDV hemde stopajı seve seve ödüyorlar muhtemelen de vatandaşlığı olan biridir çalışma izni olanla karıştırılmasın

28
32
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

TC vatandaşı olmayanlara işyeri açma ruhsatı verilmediğini biliyorum.

46
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title