Haberler

Mahsun Kırmızıgül'ün Son Filminin Fragmanı Çıktı

Güncelleme:

Mahsun Kırmızıgül'ün, Ege'li bir öğretmeninin Anadolu'nun ücra bir köşesine sürgüne gidişini anlattığı "Mucize" adlı filminin fragmanı sinemalarda gösterilmeye başlandı.

Bugüne kadar çektiği filmlerde toplumsal olayları konu alan Mahsun Kırmızıgül, 4 yıl sonra "Mucize" filmiyle sinema izleyicisiyle buluşacak.

Kırmızıgül, gişede büyük başarı yakalayan ve toplamda 10 milyon seyirciyi geçen Beyaz Melek, Güneşi Gördüm  ve  New York'ta Beş Minare'den sonra kariyerinin dördüncü filmi Mucize'nin fragmanını sinemaseverlerle paylaştı.

Dördüncü kez yönetmenlik koltuğuna oturan Kırmızıgül, bu filmde de yönetmen, senaryo, müzik ve oyunculuğuyla yer alırken, bu kez 1960'lı yılların anlatıldığı bir döneme yer veriyor. Yaşanmış bir hikayeden yola çıkılarak yazılan ve Talat Bulut'un Foçalı bir öğretmeni canlandırdığı film, öğretmenlere adandı.

Çekimleri İzmir Foça, Uşak, Kars ve Kağızman'a bağlı bir köyde yapan Kırmızıgül filminde, fakirliğin hüküm sürdüğü yıllarda, okumayı bekleyen yüz binlerce çocuğun ve öğretmenlerin hikayesini anlatıyor. Film, Ege'li bir öğretmenin Anadolu'nun ücra bir köşesine sürgüne gidişini konu alıyor.

Boyut Film'in yapımcılığında çekilen yaşanmış bir aşk masalı ve dostluğun hikayesini anlatan "Mucize", 1 Ocak 2015'te Türkiye, Avrupa ve dünyanın pek çok farklı ülkesinde aynı anda sinemalarda olacak. - İstanbul

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Mahsun Kırmızıgül Ege Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title