Haberler

Kırmızı Oda dizisine dahil olan Burcu Biricik, oyunculuk performansıyla izleyicilerden tam not aldı

Güncelleme:

Kırmızı Oda dizisinin kadrosuna dahil olan Burcu Biricik, hayat verdiği Boncuk karakteriyle Twitter'da gündem oldu. Eşinin sevgisizliğinden dolayı halüsinasyonlar görmeye başlayan Burcu'nun ermişlerle konuştuğu anlar izleyicileri ekrana kilitledi.

TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisi dün akşam 14. bölümüyle ekrana geldi. Banu Kiremitçi Bozkurt'un senaryosunu kaleme aldığı Binnur Kaya'nın başrolünde yer aldığı Kırmızı Oda dizisine Sevinç Erbulak ev Burcu Biricik dahil oldu.

ERMİŞLERLE KONUŞAN KADINI CANLANDIRIYOR

Burcu Biricik'in canlandırdığı Boncuk karakteri halüsinasyonlar gören bir kişi olarak Doktor Hanım'ın yeni danışanı oldu. Boncuk'un (Burcu Biricik) halüsinasyonları esnasında ermişlerle konuştuğunu iddia ederek gerçekle giderek bağını koparması sonucu eşi Sadık (Onur Bilge) çareyi Doktor Hanım'da aradı. Ermişlerin kendisini ziyaret ettiğini, onlarla konuştuğunu söyleyen Boncuk'un hikayesi son bölüme damga vurdu.

Kırmızı Oda dizisine dahil olan Burcu Biricik, oyunculuk performansıyla izleyicilerden tam not aldı

OYUNCULUĞUYLA TAM NOT ALDI

Öte yandan Boncuk karakterini canlandıran Burcu Biricik, oyunculuk performansıyla Twitter'da gündem oldu. Oyuncu için "Muazzam bir oyunculuk", "Muhteşem canlandırmışsın" ve "Tek kelimeyle harikaydın" gibi yorumlar yapıldı.

Kırmızı Oda dizisine dahil olan Burcu Biricik, oyunculuk performansıyla izleyicilerden tam not aldı

İşte Burcu Biricik için yapılan bazı yorumlar...

Kırmızı Oda dizisine dahil olan Burcu Biricik, oyunculuk performansıyla izleyicilerden tam not aldı

Kırmızı Oda dizisine dahil olan Burcu Biricik, oyunculuk performansıyla izleyicilerden tam not aldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Banu Kiremitçi Bozkurt Burcu Biricik Binnur Kaya Twitter Haberler

Bakmadan Geçme

BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (22)

Bilir kişi:

Yemin ediyorum saçma sapan bi dizi.En acınacak noktada milletimizin hayranlıkla izlemesi

9
15
yanıtYanıtla
Yahya:

Rtük uyuyor, bu ermişlerle yasadışı dini reklam yapıyorlar.

10
12
yanıtYanıtla
.:

Kardeşim ne reklamı Kadın psikolojik yönden rahatsiz Zaten ilerleyen bölümlerde iyileşecek ve saçma olduğunu anlayacak

yanıt6
yanıt2
123:

Al sana yeni sistem neyi ermisler yapiyorlar bunlar. Rtük isine geliyor tabiki

yanıt4
yanıt0
Polat:

Simdide bumu kaldı şu yalancı tv-8 hemen kapatilsin toplumu bozma yolunda herşeyi katıyorlar kullaniyorlar simdide dini değerler kullanilarak rencide ediliyor bu amerikan finasli kanal ve esrafi Türkiyedeki faaliyetlerine son verilmeli

14
7
yanıtYanıtla
DedeeeLeeeeeer:

Dedeler cok tatli poncik ya. Daha cok konussunlar ??

15
2
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Allah sizinde filminizinde belasını versin islamı bu kadar laçkalaştırmayın lanet olsun size ve size uyanlara yeter artık islamın sosyal adaletini ve reel ruhunu bi adam akıllı oluyun gidin tolstoy dan nitçe den bile baksanız bulursunuz. Yahu bu ne laubaliliktir kadın 3 tane dalkavuk un önünde dizini açmış niye 3 kişi özellikle hiç düşünmediniz mi 3 sayısının verdiği subniminal mesaj nedir bi kafanızı çalıştırın artık ya müslüman değilim deyip kurtulun veya dininizi savunun artık

8
7
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Kardes elhamdulillah müslümanız aamir khan filminde ne demişti biliyor musun varlığı kocaman rahmeti sonsuz gücü kudreti tartışılmayacak bir yaratıcının senin korumana mı ihtiyacı var sence ? Islam coğrafyasının bu kadar karışık olmasının sebebi tamamen bu kadar uç düşüncelere sahip ola kişiler yüzündendir. Bırak o adam namazı öyle kılsın diğeri obur türlü kılsın. Bırak adam abdest alırken kulak memesine suyu değdirip degdirmemesine karışma. Allah birdir sence o kadar detaya girecek mıdır ? Müslüman müslümanı çekemiyor cennete girmekten mükemmel adam olmaktan bahsediyorsunuz. Filme gelecek olursak sence bu anlatılanlar yalan mı böyle şeyler olmuyor mu ? Etrafında hiç mi senin tabirinle çarpılan ya da karışılan kisiler olmadi ? Olan şeyleri gösterip böyle yapmayın demek mı suç ? Bence bu işleri bırakın insanları ayristirmayin. Biz kendi içimizde 4 mezhepe bölünüp birbirimizin kasıyla gözüyle uğraşırken atı alan şu an tur bindirdi.

yanıt5
yanıt2
Hasan:

Bunlar etmişlere değil, cami hocalaraına benziyorlar.

13
2
yanıtYanıtla
Osman:

TV8 izlemiyorum. . . . . . .

10
4
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title