Haberler

Kırmızı Et Üreticilerinden İl Gıda ve Tarım Hayvancılık Şube Müdürlüğüne Ziyaret

Canlı Hayvan Pazarı Derneği Başkanı Ramazan Kırma, Kırmızı Et Üreticileri Birliği Üyeleri ve Malatya’da faaliyet gösteren besiciler,ile birlikte Malatya İl Gıda ve Tarım Hayvancılık şube müdürlü vekili Zülküf Yıldırımoğlu’nu ziyaret ederek Malatya’da canlı hayvan pazarında görülen şap...

Canlı Hayvan Pazarı Derneği Başkanı Ramazan Kırma, Kırmızı Et Üreticileri Birliği Üyeleri ve Malatya'da faaliyet gösteren besiciler,ile birlikte Malatya İl Gıda ve Tarım Hayvancılık şube müdürlü vekili Zülküf Yıldırımoğlu'nu ziyaret ederek Malatya'da canlı hayvan pazarında görülen şap hastalığı hakkında istişarelerde bulundular.

Ziyarette İl müdür yardımcıları Ahmet Turan Karaca ve Abdulmecit Yaşa ile hayvan sağlığı ve yetiştiriciliği şube müdürü Zeki Sadak'da hazır bulundular.

Ziyarette, canlı hayvan pazarındaki şap hastalığı ile ilgili son durum ve hayvan pazarından hastalığın ilin geneline yayılmaması için alınması gereken tedbirler görüşüldü. Aynı zamanda 2017 yılında şap hastalığı ile ilgili Bakanlık tarafından yürütülecek çalışmalar ve projeler anlatılarak, İl Müdürlüğü yetkilileri ile besiciler arasında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title