Haberler

Kırklareli'nden kısa kısa

Pınarhisar Belediyesi'nce kaldırım düzenleme çalışması sürüyor.

Pınarhisar Belediyesi'nce kaldırım düzenleme çalışması sürüyor.

Belediye Başkanı İhsan Talay, yaptığı yazılı açıklamada, kaldırım düzenleme çalışmalarının aralıksız olarak sürdüğünü bildirdi.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince çalışmanın Dere Mahallesi Gürsel Caddesi'nde yürütüldüğünü belirten Talay, çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanmasının hedeflendiğini kaydetti.

Talay, açıklamasında, vatandaşlara en iyi şekilde kaliteli hizmeti sunmak için gece gündüz çalıştıklarını ifade etti.

-TDV'nin vekalet kurban kampanyası

Türkiye Diyanet Vakfı'nın (TDV) vekalet yoluyla kurban kampanyası başlatıldı.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin ile Müftü Hüseyin Demirtaş kampanya kapsamında kurbanını vakfa bağışladı.

TDV Kırklareli Şube Temsilcisi Halim Altıparmak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentte ilk bağışın Vali Bilgin ile Müftü Demirtaş tarafından yapıldığını söyledi.

Vekalet yoluyla kurban kampanyasına büyük önem verdiklerini ifade eden Altıparmak, bağışlanan kurbanların yurt içi ve yurt dışında muhtaç sahiplerine ulaştırılacağını belirtti.

Elektrik kesintisi

Kırklareli'nde üç köyde elektrik kesintisine gidilecek.

TREDAŞ'tan yapılan yazılı açıklamada, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Pınarhisar ilçesinin Evciler ile Babaeski ilçesinin Ağayeri ve Kuleli köylerinde yarın elektrik kesintisine gidilecek.

Söz konusu kesintiler, Evciler, Ağayeri ve Kuleli köylerinde 09.00-18.00 saatleri arasında yapılacak.

Açıklamada, elektrikli cihazların zarar görmemesi için vatandaşların gerekli tedbirleri almaları istendi.

Kaynak: AA / Güncel

İhsan Talay Pınarhisar Kırklareli Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title