Haberler

Kırıkkale: Kırıkkale Kafkas Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nden İftar Yemeği

Kırıkkale Kafkas Kültür ve Yardımlaşma Derneği Tarafından İftar Yemeği Verildi.

Kırıkkale Kafkas Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından iftar yemeği verildi.

Sema Düğün Salonu'nda verilen iftar yemeğine Kırıkkale Belediye Başkan Yarımcısı Necip Akay, MKE Pirinç Fabrikası Müdürü Hayrettin Özden, Dernek Başkanı Talat Apaydın ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kalabalık davetli topluluğu katıldı. Yemekte bir konuşma yapan Kırıkkale Kafkas Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Avukat Talat Apaydın, her platformda kültürlerini yaşattıklarını belirterek, "Derneğimizin olağan kongresinde bayrak yarışını biz devraldık. Arkadaşlarımız ile birlikte üyelerimize, yöremize yararlı hizmetler yapacağız. Kafkas kökenliler olarak bu toprakların bölünmez bütünlüğünü, bayrağın kutsallığını bilen kişileriz. Toplumda bölücü değil yapıcıyız. Bu arada her fırsatta da gelenek ve göreneklerimizi yaşatmak için çabamız sürmektedir. Derneğimiz bu manada önümüzdeki günlerde bir dizi etkinlikler yapacaktır" dedi.

İftar yemeğinden sonra Kafkas gençleri mızıka eşliğinde Kafkas oyunlarını gecenin geç saatlerine kadar sergiledi. Derneğin yeni yönetim kurulu şu kişilerden oluşuyor:

"Talat Apaydın, Metin Gılıç, Ömer Apaydın, Zeki tok, Erdal Özpolat, Ramazan Öz, M. Şahin Kaya, Hasan Altın ve Murat Tahir."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title