Haberler

Kırıkkale'de Soba Zehirlenmesi

Kırıkkale Merkez ve Bahşılı İlçesi'nde 2 Ayrı Soba Zehirlenmesinde 3 Kişi Hayatını Kaybederken 1 Kişi Yoğun Bakıma Alındı.

Kırıkkale merkez ve Bahşılı İlçesi'nde 2 ayrı soba zehirlenmesinde 3 kişi hayatını kaybederken 1 kişi yoğun bakıma alındı.

Kırıkkale'nin Gündoğdu Mahallesi Mustafa Keskin Caddesi Numara 94'de oturan Çalışkan ailesinin gündüz saatlerinde evlerinden çıkmadığını gören komşuları, durumdan şüphelenerek eve girdi. Komşuları, Ayşe Çalışkan'ı (59) ölü bulunurken, İbrahim Çalışkan'ı (64) yarı baygın durumda Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı. İbrahim Çalışkan yapılan ilk müdahalenin ardından yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

Olay sonrasında baba Hüseyin Çalışkan ve eşi göz yaşlarını tutamazken olayla ilgili olarak, "Önceki gün beraberdik. Nasıl oldu bilmiyorum. Daha yaşayacak günleri vardı. Üzülmemek elde değil, yazık oldu. Oğlumun eşi öldü. İnşallah kendi yaşar" diye konuştu.

Kırıkkale'ye bağlı Bahşılı İlçesi'nde de benzer bir olay yaşandı. Hüseyin Onbaşı Mahallesi numara 22'de meydana gelen olayda anne ve oğul birlikte kaldıkları evde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.

Kaldıkları evden çıkmayan ve kendilerinden haber alınamayan Emine Özyürek (65) ve oğlu Kenan Dönmez (33) evde ölmüş olarak bulundu.

Kendilerinden bir gündür haber alamadıklarını belirten teyzesinin oğlu İlhami Okyay, akşam saatlerinde televizyonun çalıştığını ve lambanın yandığını fark etmesi üzerine kapıyı kırarak içeri girdi, Emine ile Kenan Dönmez'in (33) cesetleriyle karşılaştı. Yapılan incelemede anne-oğlun soba zehirlenmesinden hayatlarını kaybettikleri belirlendi.

Cesetler Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi morguna kaldırıldı.

(AT-BÖ-MB-MB-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title