Haberler

Kimse Yok mu Derneği Ramazan Ayında Bin Aileye Yardım Yapacak

Kimse Yok Mu Derneği Elazığ Şubesi, yaklaşan Ramazan ayında bin aileye yardım yapmayı hedefliyor.

Kimse Yok mu Derneği Elazığ Şubesi, yaklaşan Ramazan ayında bin aileye yardım yapmayı hedefliyor. Şube Başkanı Şemsettin Çelik, gıda yardımlarının her yıl olduğu gibi bu yıl da devam edeceğini belirterek, hayırsever vatandaşlara çağrıda bulundu.

Basın toplantısı düzenleyen Kimse Yok mu Derneği Elazığ Şube Başkanı Şemsettin Çelik, belirlenen hedefe ulaşmaları için hayırsever vatandaşlardan destek beklediklerini ifade etti. Başkan Çelik, "Yaklaşan Ramazan ayında yaklaşık bin ailemize Ramazan gıda kolisi ulaştırmayı hedefliyoruz. Kurumsal olarak belirlenen bir gıda kolisi bedeli 60 TL'dir. Koli içerisinde 14 kalem gıda malzemesi bulunmaktadır. Ramazan gıda kolisi bağışlamak isteyen hayırseverlerimiz isterlerse makbuz karşılığı nakdi yardım yapabilirler, dilerlerse imkanları ölçüsünde gıda kolisi veya gıda malzemesi olarak da makbuz karşılığı yardımlarını derneğimize ulaştırabilirler. Ulaşım imkanı olmayan vatandaşlarımız ise derneğimizi arayarak görevlilerimizi bulundukları adrese davet ederek makbuz karşılığı bağışlarını yapabilirler. Ramazan ayında yapacağımız yardımlara yönelik 16 Haziran 2014 Pazartesi günü saat 20: 00'da Elazığ Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenleyeceğimiz "Reha Yeprem ile Yardım Zamanı" programımıza yardımsever Elazığlı vatandaşlarımızı aileleri ile birlikte davet ediyoruz. Bu programımız ne kadar coşkulu ve katılımlı olursa bin aileye gıda kolisi ulaştırma hedefimize hep beraber ulaşmış oluruz" dedi. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Elazığ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title