Haberler

'Kim Milyoner Olmak İster'de doktor jokerin 'Omurilik sarımsağı' yanıtı dalga konusu oldu

Güncelleme:

Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümünde ilginç anlar yaşandı. Bir yarışmacı 'Hangisi beyindeki bir bölgeye verilen addır?' sorusu için telefonla joker hakkını kullandı ve doktor olan arkadaşından yardım istedi. Telefondaki doktorun 'Omurilik soğanı' yerine yanlış olan 'Omurilik sarımsağı' yanıtını vermesi sosyal medyada alay konusu oldu.

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında öğretmen olan Mehtap Gül Caymaz isimli yarışmacıya, 'Hangisi beyindeki bir bölgeye verilen addır?' sorusu soruldu. Yarışması doğru cevabı bilmediği için telefon jokerini kullandı.

DOKTORUN CEVABI KENAN İMİRZALIOĞLU'NU ŞAŞIRTTI

'Bir fikrim var ama telefonla joker hakkımı kullanmak istiyorum' diyen yarışmacı, doktor olan bir arkadaşını aradı. Ancak sürenin bitmesine yakın telefondaki kişi şıklardan 'Omurilik sarımsağı' cevabını verdi. Yarışmacı ise jokerin söylediği şıkkı seçti. Cevap karşısında şaşıran Kenan İmirzalıoğlu, 'Arkadaşınız doktordu değil mi? Hangi bölüm?' sorusunu yöneltti.

'Kim Milyoner Olmak İster?'de doktor olan jokerin 'Omurilik sarımsağı' yanıtı dalga konusu oldu

SOSYAL MEDYADA ALAY KONUSU OLDU

'Omurilik soğanı' yerine 'Omurilik sarımsağı' cevabını veren ve cevabı yanlış çıkan joker Doktor Ali Çiçek sosyal medyada dalga konusu oldu.

'Kim Milyoner Olmak İster'de doktor jokerin 'Omurilik sarımsağı' yanıtı dalga konusu oldu

'Kim Milyoner Olmak İster'de doktor jokerin 'Omurilik sarımsağı' yanıtı dalga konusu oldu

'Kim Milyoner Olmak İster'de doktor jokerin 'Omurilik sarımsağı' yanıtı dalga konusu oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kenan İmirzalıoğlu Haberler

500

Yorumlar (56)

angaralı0606O:

Abartmayın canım. . Omurilik brokolisi de diyebilirdi. Soğan-sarımsak karışabilir!!! O kadar çok Tıp fakültesi açıldı ki. . Eskiden çok yüksek nitelikli hekimlerimiz vardı. Umarım kötü bir tesadüftür.

26
12
yanıtYanıtla
eskiji:

Eskiden iyi olsaydı şimdi de iyi olurdu. Dün neyse bugünde o.

yanıt0
yanıt6
Vatansever:

Eskinin iyisi şu idi,doktorlarda bir ileri görüş,bir ön seziş ve netice tecrübe vardı ve hastanın yüzüne bakarak veya el yordamı ile hastalığı tesbit eder gereğini yapardı. Şimdiki doktorluk hemen hemen tamamen makinelere bağlı. Hastayı muayene bile etmeden,tahlil röntgen vs.o bulgulara göre teşhis ve tedavi. Eskiden bir doktor asistanlık devresinde birçok tecrübe sahibi olurken,şimdi profesör olunca bile o tecrübeye sahip olamıyor. Hep makine.

yanıt7
yanıt3
Aaa:

Dikkat ettiyseniz eger üstün zekali türk kardeşlerim doktor bey şıkları tekrar sayarken saniye bitti ve telefon kapandı.Herkes öyle cevap verdiğini zannetti.Gerçi şimdi kendini doktordan daha akıllı zannedip mutlu olanlar üzülecek ama neyse

16
16
yanıtYanıtla
Deniz:

Doktor olmadan önce IQ testi yapılıyor zirvedekiler alınıyor arkadaşlar bunuda öğrendik number one

yanıt2
yanıt1
TURK:

OMURİLİK SARIMSAGI DEMEMİŞ OLSAYDI HERKES SORUYU ANLAYAMADI DERDİ. AMA OMURİLİK SOGANINI ORTAOKULDA ÖĞRENDİM BEN. SARIMSAK DIYE BISEY Mİ OKUMUS TIP FAKÜLTESİNDE ??? UZAKTAN EĞİTİMİN İLK MEZUNLARINDAN GALİBA ARKADAŞ :))))

yanıt8
yanıt4
Misafir:

Böyle şeyler olabilir, insanlık hali. Hangi birinizin akademik kariyeri varda ötüyorsunuz. Adamın bir anlık yanlış yapabilir bu meslektede olabiliyor. Adamı harcamanız edepsizlik.. tipik türk insanı!

12
18
yanıtYanıtla
Deniz:

Tipik Türk insanı derken sen hangi millettensin.umarim bir gün omurilik soğanından operasyon geçirirsin ve omurilik sarimsaginı arar doktor ozaman sakın edepsizlik yapma by kalite

yanıt13
yanıt2
Mine:

Bir anlik yanlis adam öldurur biliyo musun?Sana ve yakinina boyle yanlis yaparsa bu doktor sonu nolur dusun bir?Bazi meslekleri yapanlarin hata sansi yoktur

yanıt2
yanıt2
Aydın özdemir:

O anki heycandan söylemiş olabilir kesinlikle doğru cevabı bildiğine eminim.Lütfen yargısız infaz yapmayalım

11
18
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title