Haberler

Kılıçdaroğlu: "Recep Bey'in Korkusu Katmerleşecek"

çankaya Beledeyisi’nin düzenlediği açılış törenine katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun hedefinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve hükümet vardı.

çankaya Beledeyisi’nin düzenlediği açılış törenine katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun hedefinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve hükümet vardı. Son dönemlerde CHP’ye halkın ilgisinin arttığını öne süren Kılıçdaroğlu, “Bütün belediye başkanlarıma sesleniyorum, CHP’ye kaydolmak için gelen bütün yurttaşlara kapılarınızı sonuna kadar açın. çünkü Recep Bey’i korkusu daha da katmerleşecek” dedi. Yeşil alanların imara açılmasını referandum kararına bağlayan bir önergelerinin AKP tarafından reddedildiğini hatırlatan Kılıçdaroğlu, “AKP, referandumu sadece kendi çıkarları söz konusu olduğunda yapıyor. Biz ise referandumu halkın çıkarları söz konusu olduğunda yapıyoruz” diye konuştu.

“ONLAR REFERANDUMU KENDİ çIKARLARI İçİN YAPIYOR, BİZ HALK İçİN YAPIYORUZ”

çankaya Belediyesince yaptırılan Teoman Öztürk Parkı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı bir törenle açıldı. Açılışta konuşan Kılıçdaroğlu, kentleşmenin önemine dikkat çekerken, iktidara gelmeleri durumunda yeşil alanların imara açılması konusunu bölge halkına soracaklarını ve yapılacak referandum sonrasında çıkacak karara göre hareket edeceklerini söyledi. Önceki yasama döneminde Plan Bütçe Komisyonuna yeşil alanların imara açılmasını referanduma bağlayan bir önerge verdiklerini ancak, bu önergenin AKP’nin oylarıyla reddedildiğini ifade eden Kılıçdaroğlu, “AKP, referandumu sadece kendi çıkarları söz konusu olduğunda yapıyor. Biz ise referandumu halkın çıkarları söz konusu olduğunda yapıyoruz” diye konuştu.

“RECEP BEY’İN KORKUSU KATMERLEŞECEK”

CHP’ye halkın ilgisinin arttığını savunan Kılıçdaroğlu, “Buradan bütün belediye başkanlarıma sesleniyorum, CHP’ye kaydolmak için gelen bütün yurttaşlara kapılarınızı sonuna kadar açın. çünkü Recep Bey’i korkusu daha da katmerleşecek. Recep Bey unutmasın, bir ozanımızın dediği gibi, ‘Akın var, akın, güneşe akın. Güneşi zapdedeceğiz, güneşin zaptı yakın” dedi.

MELİH GÖKçEK’İ HEDEF ALDI

Belediyecilik olarak, saydam, ilkeli, hesap verebilen bir yönetimi benimsediklerini söyleyen Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e seslenerek, “Belediye Başkanımız diyorki, ‘Saydam, ilkeli, hesap verebilir bir yönetim’ Umuyorum bizim söylemlerimizi, Ankara Anakent Belediye Başkanı da duymuştur” diye konuştu. Konuşmanın ardından Teoman Öztürk Parkı kurdela kesiminin ardından hizmete açıldı.

ANKARA/ DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title