Haberler

Kılıçdaroğlu, kadın çiftçilerle bağda bir araya geldi

Güncelleme:

Kılıçdaroğlu, kadın çiftçilerle bağda bir araya geldi Kılıçdaroğlu, çiftçi kadınlarla çay-simit yaptı "Çiftçi zarar ederse hep beraber aç kalırız" Manisa Sarıgöl'de kadın üzüm üreticileri ve işçileri ile bağda bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Çiftçi zarar ederse hep beraber...

Kılıçdaroğlu, kadın çiftçilerle bağda bir araya geldi

Kılıçdaroğlu, çiftçi kadınlarla çay-simit yaptı

"Çiftçi zarar ederse hep beraber aç kalırız"

MANİSA - Manisa Sarıgöl'de kadın üzüm üreticileri ve işçileri ile bağda bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Çiftçi zarar ederse hep beraber aç kalırız" dedi.

Bir dizi ziyarette bulunmak üzere Manisa'ya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sarıgöl ilçesi girişindeki üzüm bağında kadın çiftçilerle bir araya geldi. Çiftçi kadınlar, Kılıçdaroğlu'na simit ve çay ikram etti. Burada üreticilerin sorunlarını dinleyen Kılıçdaroğlu, üzüm fiyatlarına ilişkin de "Burada olması gereken şu; dönüm başına maliyet çıkacak. Üstüne makul bir kar koyacaksınız. Diyecek ki, 'Ben hükümet olarak üzümü şu fiyattan alıyorum; maliyet artı kar. Bunun üstüne ihraç ediyorsa satsın ama onun altına fiyat düştüğü zaman 'Ben satın alacağım' diyecek ve çiftçi hiç zarar etmeyecek. Çiftçi zarar ederse hep beraber aç kalırız. Sanmayın ki sadece siz dertlisiniz. Diğer bölgede çiftçilik yapanlar da aynı dertleri yaşıyor" diye konuştu.

"Siz üretmezseniz ülke batar"

Kılıçdaroğlu, sorunlarından bahseden çiftçilere, "Umutsuz olmayın, biraz sabredin. Bu sandık gelecek. Sandık gelinceye kadar ben de arkadaşlarım da bütün çiftçilerin hakkını hukukunu savunmak zorundayız. Siz üretmezseniz biz aç kalırız. Çiftçiye yeteri kadar destek verilmediği için dışarıdan mercimeği, nohudu getiriyoruz. Siz üretmezseniz ülke batar" dedi. Kılıçdaroğlu daha sonra kadın çiftçilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title