Haberler

Kılıçdaroğlu, Dini Temsilcilerle İftarda Biraraya Geldi

Yazarlarla bir araya geldi. İstanbul Müftüsü Rahmi Yaran, Türkiye Caferileri lideri Selahattin Özgündüz, Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Doç. Dr. İlyas Üzüm, Ehlibeyt Alimleri Derneği Başkanı Hasan Kanaatlı, Prof. Dr. Zekeriya Beyaz, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, gazeteci-yazarlar Ahmet Hakan, Fehmi Koru, Ali Bulaç ve Gülay Göktürk ile duahan ve mevlithanların da aralarında bulunduğu 35 kişinin katıldığı iftar yemeği Ortaköy Feriye Lokantası'nda gerçekleşti. Yemeğin ardından çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Zekeriya Beyaz, yemekte seçim sistemi konusunda görüşlerini dile getirdiğini belirterek, "Oyların sayımı hilelerle doludur, bütün dünyada bu ispatlanmıştır. Türkiye dışında bütün ülkeler internet üzerinde oy sayımı terk etmiştir" dedi.

Ali Bulaç ise geçen yılda iftar yemeğine katıldığını, bu tür yemeklerde toplumun değişik kesimlerinden temsilciler ve kanaat önderlerinin bir araya geldiğini bildirdi. Yemekte her kesimin kendi sorunlarını ifade etmeye çalıştığını söyleyen Bulaç, "Kılıçdaroğlu'ndan, dertlerini, sıkıntılarını Meclis'e götürmesini talep ettiler. Özellikle diyanet sendikacılarının sıkıntıları var.Emeklilikle ilgili sorunları var. Alevilerle ilgili problemler gündeme geldi.Bunların çözülmesi istendi" şeklinde konuştu.

(GK) - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Ali Bulaç İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title