Haberler

Kick boks sporcusu, trafikte tartıştığı 3 kişiyi 30 saniyede yere serdi

Güncelleme:

Ankara'nın Keçiören ilçesindeki Ufuktepe Mahallesi'nde, dışarıdan evine dönen Ümit Ö., iddiaya göre, trafikteki sürücünün tacizine uğradı. İsmi belirlenemeyen 3 kişi tarafından önü kesilerek, darbedilen Ümit Ö., olay yerinden uzaklaştı. Ancak 3 kişi, Ümit Ö.'ü takip ederek, evinin önünde saldırdı. Saldırıya karşılık veren Ümit Ö., 3 kişiye tekme ve yumruklarla karşılık verdi. Ümit Ö., kendisine vuran saldırganları 30 saniyede yere düşürdü. Mahallelinin araya girmesiyle kavga sona erdi. 3 kişi de araçlarına binerek, bölgeden uzaklaştı.

Kick boks sporcusu, trafikte tartıştığı 3 kişiyi 30 saniyede yere serdi

"BU KEZ YANLIŞ KİŞİYE ÇATTILAR"

Yıllardır kick boks ile uğraştığını belirten sporcu Ümit Ö., "Dün normal bir şekilde evime geliyordum. Beyaz bir araç, yolda kırmızı bir araçla dalaşıyordu. Ben de yanlarından geçtim gittim. Yanlarından geçtikten sonra kafayı bana taktı, arabayı üzerime kırdı. Arkama geçti uzunları yaktı. Önüme geçti, arabayı önüme kırdı. Daha sonra indi, bağırmaya çağırmaya başladı. Ben kavga etmemek için arabadan inmedim. Elini savurunca benim dudağıma geldi ve dudağım patladı. Sonra ben yine bir şey yapmadım ama evime kadar geldim. 3 kişi beni buraya kadar takip etti, ben de artık kendimi korumam gerektiğini düşünerek o iç güdüyle hareket ettim. Yaptığım tek şey buydu. O arkadaşları da tanımam etmem, ilk defa gördüm. Trafik magandalığı dedikleri bu olsa gerek. İnsanlara sataşmak için bahane arıyorlar. Ama bu sefer yanlış kişiye çattılar. Bunun da farkına varmışlardır umarım. Hiç kimseyi dövme niyetinde değildim, ben kendimi korudum" diye konuştu. Ümit Ö. ayrıca olayla ilgili şikayetçi olmadığını söyledi.

Kick boks sporcusu, trafikte tartıştığı 3 kişiyi 30 saniyede yere serdi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kick Boks Keçiören kavga Haberler

Bakmadan Geçme

Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti? OY SAYIMINDA İFTAR MOLASI OLACAK MI? YSK iftar arası kararında ne dedi? Vatandaşa yumruk atan Belediye Başkanı kim? Vatandaşa neden yumruk attı? Mustafa Oktay Aksu kimdir? Halk Tv konuğu Mustafa Oktay Aksu kaç yaşında, nereli? Mustafa Oktay Aksu biyografisi! 1 NİSAN 2024 PAZARTESİ ÜNİVERSİTELER TATİL Mİ? Seçimden sonraki gün resmi tatil mi, kimlere tatil? Oy sayımında iftar molası olacak mı? YSK açıklama yaptı mı, ne dedi?
500

Yorumlar (72)

canTürk:

Bu 3 kişi de, 1 kişi ye saldırarak birde kendilerine ''erkek'' derler.

102
0
yanıtYanıtla
didinindidisi:

bide dayak yemeleri kapak olmuş

yanıt7
yanıt0
israfil çengel:

eline sağlık birader

46
0
yanıtYanıtla
mehmet:

Şiddeti savunmuyorum ama ellerine sağlık delikanlı. Canları dayak yemek istemiş. Bedava dövmüşsün. . . O kadar dayak arsızı olmuşlar ki, sanki bu kadar mı vuruyorsun dercesine düşüp kalkıp yumruk yemişler. Tarihin en büyük hatasını yapmışlar bir Kick Box Sporcusuna sataşmakla. . Zamanunda Rahmetli Sinan Şamil Şam''a da bu şekilde trafik magandaları musallat olmuştu. Onlar bunlar kadar şanslı değildiler, birer yumruktan sonra hastanede uyanmışlardı. Tekrar eline sağlık. . .

43
0
yanıtYanıtla
zampara:

muhahahahah insanın dayak yiyesi geliyor

yanıt2
yanıt0
kadir:

iyi yapmışsın kardeşim. eline ayağına sağlık.

40
0
yanıtYanıtla
Angaralı:

dayak yiyenlerden biri benim, bu çocuk fena vuruyor garışmayın görürseniz q:

35
0
yanıtYanıtla
tnt:

Helal sana ellerine sağlık Allah senin gibi yiğitleri korusun

35
0
yanıtYanıtla
acayipbiri:

Valla böyle 3 kişi 1 kişiye girip dayak yemelerine bayılıyorum iyi olmuş ohhh ne güzel bu size ders olsun sevgiden yoksun gençler

31
0
yanıtYanıtla
ver mehteri:

almanyada böyle üc kisiyi döv ceza alirsin birde dövdügün icin aci parasi ödersin böyle lanet kanunlari var

7
24
yanıtYanıtla
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title