Haberler

Kibariye'nin Eşi Ali Küçükbalçık'ın Görüntülendiği Kişi Sevgilisi Değil, Öz Kızı Çıktı

Güncelleme:

Geçtiğimiz gün sarışın bir kadınla sahilde görüntülendiği iddia edilen Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık'ın yanındaki kız, çiftin öz kızları çıktı. Durumu öğrenen Onur Akay, çiftten özür diledi.

Ünlü şarkıcı ve yazar Onur Akay, bu sabah sarışın bir kadınla görüntülenen Ali Küçükbalçık ve Kibariye'nin boşanacağını yazdı. Konu hakkında araştırma yapan Akay, görüntülerdeki gencin, çiftin öz kızları olduğunu öğrendi.

ÖZ KIZLARI OLDUĞUNU DUYUNCA ÖZÜR DİLEDİ

Bu sabah yazdığı yazıda "O kadın Kibariye'nin yakın bir arkadaşı. Kibariye bu sefer, kocası tarafından yakın bir arkadaşı ile aldatıldı. Bu sefer durum kofti ve "Belgelensin, affetmem." diyen Kibariye boşanıyor" diyen Onur Akay, konu hakkında detaylı araştırma yapınca görüntülerdeki kişinin çiftin öz kızları olduğunu öğrendi. Olayın ardından yeni bir yazı yazan Akay, "Kibariye ve eşinden özür diliyorum" dedi.

Kibariye'nin Eşi Ali Küçükbalçık'ın Görüntülendiği Kadın Öz Kızı Çıktı

"ÇOK GÜVENDİĞİM BİR MAGAZİNCİ KİBARİYE'NİN YAKIN ARKADAŞI DEDİ"

Sabah yazdığı yazı sonrasında ikinci bir yazı yazarak çiftten özür dileyen Akay, şunları söyledi: "Kibariye'nin boşanmasını isteyen ne kadar çok insan varmış meğer. 14 Temmuz Cumartesi günü, Bodrum Yalıkavak'ta sarışın bir kadınla görüntülendiği söylenen Kibariye'nin eşi Ali Küçükbalçık'ın, yanındaki sarışın kadın için çok güvendiğim usta bir magazinci," Kibariye'nin yakın arkadaşı" dedi. Bende bunu duyunca Kibariye'ye yakın ve güvendiğim bir organizatörle konuyu konuştuğumda, "Kibariye çok kötü günler geçiriyor, bu sefer boşanacak dedi." Ben de Kibariye ile ilgili o yazıyı kaleme aldım.

Kibariye'nin Eşi Ali Küçükbalçık'ın Görüntülendiği Kadın Öz Kızı Çıktı

"AİLE SÖZ KONUSU OLUNCA ARAŞTIRMA YAPTIM"

Ancak burada bir aile söz konusu olunca tekrar konuyu araştırmak istedim ve Kibariye'nin eşinden öğrendiğim bilgi karşısında çok şaşırdım. Basının çektiği o fotoğraftaki sarışın kadın dedikleri, Kibariye ve Ali Küçükbalçık'ın öz kızıymış. Ben kişilerin kendisinden, ailesinden ve yakınlarında olan tanınmış kişilerden duymazsam, kesinlikle yazmıyorum ama bu sefer yakın ve tanınmış kişiler beni de yanılttı. Kibariye ve eşinden özür diliyorum."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kibariye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (36)

X-REM:

Kibariye kocasına saray alsın kocası sarayın bahçesinde piknik tüpüyle çay demler çizgili pijamayla oturur gelen geçeni izler adam şehir görmüş tam bir ayı.

33
2
yanıtYanıtla
Kamil:

Millet işi gücü birakti çingenenin pesine düştü romanyada çingene kalmadı hepsi buraya geldi

11
15
yanıtYanıtla
Cem:

Çingene ise ne olmuş? İnsan işte. Orda burda hakaret yazmak mı insanlık

yanıt17
yanıt1
Turan:

Ya vallahi bıktık usandık eskimiş ünlüleri parlatma çabalarından. . . Bize ne kardeşim ya bize ne? Ne ilgilendirir bizi? İsterse kızı olmasın başkası olsun bizi ne etkiler? Olan çoluğa çocuğa oluyor. Biraz aile hayatına, insan hayatına saygı be!

25
0
yanıtYanıtla
xxx:

aile söz konusu olunca tekrar araştırmak istemiş arkadaş. haberi en başta yayınlamadan iyicene araştırsana. gördüğünüz herşeye balıklama atlarsanız milletin yuvasınıda dağıtırsınız vs vs

24
0
yanıtYanıtla
D.paşalı:

Ulan sazan gibi her şeyin içindesin, bu öyle özür ile geçiştirilecek bir şey mi? acaba aynısı sana yapılsa ne olurdu?

20
0
yanıtYanıtla
kader:

yoksa baska bırıde kızımı dıye mılletı kandırıyorlar ama fark etmez bizim için kıbarıyenın parasıyla kadın avına cıkarsa donsuz kalır

14
2
yanıtYanıtla
sevgi:

Adam senin paranla kadinlarla tatile gitmisse cok enayiymissin kibariye bu kadarmi enayi olunur

6
10
yanıtYanıtla
Asii:

Bize ne ya okadar asker şehit ediliyor onu konuşun nasıl gecinicaz diye düşünün kimsenin yuvası kimseyi ilgilendirmez bu ne terbiyesizlik

14
0
yanıtYanıtla
misafir:

ayiptir ya kimin nasil yasadigi size ne, bak ballandira ballandira yakaladik dediginiz, öz kizi cikti, hic utanmadiniz ya

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title