Haberler

Doğramacının kestiği ağacın gövdesinden 'ay yıldız' figürü çıktı

Güncelleme:

Yozgat'ın Boğazlıyan İlçesi'ne bağlı Sırçalı Kasabasında odun ve ağaç doğramacılığı yapan Duran İlbay'ın, Tepedoğan Köyü'nden odunluk için getirdiği ağacın gövdesinden ay yıldız figürü çıktı. Bunun üzerine İlbay'ı arayan çok sayıda kişi, ağacı satın almak istedi.

Yozgat'ın Sarıkaya ilçesine bağlı Tepedoğan Köyü'nden kestiği ağaçları Boğazlıyan'ın Sırçalı Kasabasındaki işyerine doğramak için getiren Duran İlbay, bir kayısı ağacı içerisinde Türk Bayrağını andıran ay yıldızlı figürü fark etti.
Duran İlbay kestiği kayısı ağacının gövdesinde bulunan ay yıldız figürünün fotoğrafını çekip sosyal medyada paylaştı. Bunun üzerine İlbay'ı arayan çok sayıda kişi, ağacı satın almak istediklerini belirtti. Ağacın içindeki ay yıldız figürünü görünce duygulandığını aktaran İlbay ise ağacı temizleyip vernikleyerek Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'a hediye etmek istediğini söyledi.

"AY YILDIZ FİGÜRÜNÜ GÖRÜNCE ÇOK DUYGULANDIM"

Sırçalı kasabasında ağaç doğrama işiyle uğraştıklarını söyleyen İlbay, "Ağaç doğrama işi yaparken Mehmet isimli arkadaşım yanına gelmemi istedi. Yanına gittiğimde ağaçlara dikkatlice bakmamı istedi. İlgimi çeken bir şeyin olup olmadığını sordu. Daha sonra doğramış olduğumuz kayısı ağacının üzerinde ay yıldız olduğunu gördüm ve çok duygulandım. Biz de bunu sosyal medya hesaplarımızda paylaştık" dedi.

Kesilen ağacın gövdesinden 'ay yıldız' figürü çıktı

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI OKTAY'A HEDİYE EDECEK

İlbay, ay yıldız figürlü ağaç gövdesini Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'a hediye etmek istediğini de belirterek, "Halen kestiğimiz diğer ağaçların da içerisine bakıyoruz, başka var mı diye. Ay Yıldızlı ağacımızı güzelce silip temizleyip şimdilik duvarlarımıza asacağız. Bu ay yıldız figürlü ağacımızı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Cumhurbaşkanı Yardımcımız Fuat Oktay Beyefendiye hediye etmeyi düşünüyorum. İnşallah temizledikten sonra kendileri de kabul ederse ona hediye edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kesilen ağacın gövdesinden 'ay yıldız' figürü çıktı

Kesilen ağacın gövdesinden 'ay yıldız' figürü çıktı

Kesilen ağacın gövdesinden 'ay yıldız' figürü çıktı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Boğazlıyan Ay Yıldız Sırçalı Yozgat Haberler

500

Yorumlar (74)

Vatandaş:

Vay be bir zamanlar Arapça zevatlar çıkıyordu kütükler de ümmetçi yerine milliyetçi olmaya kara verdi demek ki. Kütük bile adam oldu ulus oldu da bazı zamazingolar hala ümmet olmaya çalışıyor. . .

27
54
yanıtYanıtla
takavit:

herzaman arapca yazi cikardi simdi ne olduda ay yildiz cikti anlamadimki

26
50
yanıtYanıtla
cengo:

O pirim yapmıyor artık, ay yıldıza döndüler

yanıt27
yanıt3
Vatandas:

Gercek Vatansever olmayan takkiyyeci vatanseverler anlayamaz zaten, kendini de zorlama şaftın kalabilir. Sen Marsa otoyol yapılmasını bekle.Kendine gelebilmen için otur bir yere dinlen,dil altı hapını al, ayranını çayını iç,tansiyonun yerine gelsin.:)))

yanıt0
yanıt0
Silifkeli3:

Kendi yapmış

17
25
yanıtYanıtla
Mirro:

Cok bariz bir sekilde kendisi yapmis

yanıt10
yanıt1
kibele kolpacısı:

Bu kadar sacma sapan bir ülke hayatimda görmedim. Resmen ortadoğudan daha beter cahil bir ülke haline geldik. Dünya ilerlerlemeye devam ederken biz daha da çöküse gidiyoruz. Artik bu ülkeden utanıyorum

17
18
yanıtYanıtla
GİT OZAMAN:

54

yanıt4
yanıt6
Sen:

Kibeleli misin? Utandığın yerde ne işin var... yada saha iyisini biliyorsa değiştir...laf salatası karın doyurmuyor...

yanıt4
yanıt5
hey:

Utanma! Sen bir şeyler yap başkalarından bekleme.

yanıt5
yanıt0
Tüm 74 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title