Haberler

Kesenin ağzını açan fenomen Danla Bilic, kendisine 150 bin TL'lik çanta aldı

Güncelleme:

Yayınladığı makyaj videolarıyla adını duyuran ve ünlü bir şampuan markasının dijital yüzü olan Danla Bilic, kesenin ağzını açarak kendisine 150 bin TL değerinde bir çanta aldı.

Sosyal medyanın en çok kazanan fenomenlerinin başında gelen Danla Bilic, yıllardır Serenay Sarıkaya ile çalışan bir şampuan markasının dijital reklam yüzü olarak kamera karşısına geçti. Başarısını Instagram hesabından da ilan eden fenomen, kendisini ödüllendirmeyi ihmal etmedi.

150 BİN TL'YE ÇANTA

Ses getiren reklam anlaşmasından hatırı sayılır bir ücret alan Danla Bilic, kendisine 150 bin TL'lik Hermes Birkin marka çanta aldı. Sosyal medya fenomeni Danla Bilic, paylaşım başına ortalama 70 ile 100 bin TL arasında ücret alıyor.

Kesenin ağzını açan fenomen Danla Bilic, kendisine 150 bin TL'lik çanta aldı

Danla Bilic, kısa süre önce de yaş gününde yine kendisine 100 bin TL değerinde Hermes çanta almıştı.

Kesenin ağzını açan fenomen Danla Bilic, kendisine 150 bin TL'lik çanta aldı

SERENAY'LA İLGİLİ İDDİALARA CEVAP VERDİ

Serenay Sarıkaya'nın şampuan markasıyla iş birliğini bitirmesinin ardından Danla Bilic'in aynı markayla işbirliği yapması "Serenay gitti, Danla geldi" yorumlarına neden olmuştu. Instagram hesabından paylaşım yapan Danla ise "Kimse kimsenin yerine gelmedi. Apayrı bir platformda apayrı bir projeye imza attık" diyerek iddiaları yalanlamıştı.

Kesenin ağzını açan fenomen Danla Bilic, kendisine 150 bin TL'lik çanta aldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serenay Sarıkaya Danla Bilic Hermes Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (26)

Tc kızı:

Bravo size millet aç aç ya madem alıyorsun hani zenginsinya insanlara saygı dan reklam etme bari nediyelim bilemedim Allah ıslah eylesin sizi 150 bin ona verene kadar 150 bin insanının karnını doyur

18
1
yanıtYanıtla
Belki de:

ULA BU BAYAN BU PARA ETMEZ .. BUNU ARPAYLA KARIŞTIRSAN , HAYVAN YEMEZ ..

15
1
yanıtYanıtla
Adsiz:

Çantaya bak çay demle bedava verseler istemem

14
1
yanıtYanıtla
EYLÜL:

Bu ve bunun gibilerin hayatı sosyal medya olmuş

13
0
yanıtYanıtla
s.s:

HARCADIKLARI PARALARI VEYA KAZANÇLARINI GÖRÜYORUZ TAMAM BİDE ÖDEDİKLERİ VERGİLERİ GÖRELİM

13
0
yanıtYanıtla
HAK-KI:

Aptallardan istifade eden bu meczuplar vergiden de muaf olunca para akıyor, devlet seyrediyor, onlar da keyfini sürüyor. Aptallar çoğaldıkça böyle meczup sayısı da artacaktır. Kimse vatanseverlik gösterip ''Batılı ülkeler sömürgecidir'' demesin, çünkü onların da yaptığı farklı değildi. Yani ''Zekalarını kullanamayanların malından istifade ederek zenginleşmek''. Allah hesabı, o günün geleceğini aklında tutabilenler için geçerlidir. Aptallar ve sömürücüler için değil. Onlar cennet den muaf.

12
1
yanıtYanıtla
Aylin:

Ben 150 tl vetmezdim o çantaya

12
0
yanıtYanıtla
Birisi:

Tamam o zaman 149 TL ver

yanıt4
yanıt2
Birisi:

Aylin ;)))

yanıt2
yanıt0
yazık:

haksız gelir dağılımı işte bu kimin evinde yiyecek ekmeği yok buda 150. 000 tl çanta almış

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title