Haberler

Kepez Altın Dönemini Yaşıyor

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bölgesindeki muhtarlarla, mahallere yapılan ve yapılacak olan çalışmaları değerlendirdi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bölgesindeki muhtarlarla, mahallere yapılan ve yapılacak olan çalışmaları değerlendirdi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Duraliler Mahallesi Muhtarı Recep Zeybek'in evinde, 10'a yakın muhtarın katılımıyla hizmet istişare toplantısı düzenledi. Toplantıya Başkan Hakan Tütüncü, Başkan Yardımcısı Sebahat Adanır, Meclis Üyesi Ramazan Çakır, AK Parti Kepez İlçe Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Turan, Kepez Muhtarlar Dernek Başkanı Feyzullah Büyükkeleş, Park ve Bahçeler, Fen İşleri ile Zabıta müdürlüklerinin bürokratları katıldı. 7 ayrı bölge buluşmasında 66 mahalle muhtarını kapsayan toplantı ile hizmetin vatandaşın ayağına götürülmesi ve problemlere yerinde çözüm bulunması amaçlanıyor.

Muhtarlarla çalışmaları istişare etti

Tütüncü, toplantıda Duraliler, Avni Tolunay, Ünsal, Kepez, Şafak, Gülveren, Yeşilyurt, Kültür, Yeni Doğan Mahallelerinin muhtarlarıyla bölgeye yapılan ve yapılacak olan çalışmaları değerlendirdi.

Bölge okullar merkezi oldu

Muhtarların taleplerini not alan Başkan Hakan Tütüncü de doğalgaz çalışmasının yapıldığı Şafak, Yeşilyurt ve Gülveren Mahallelerinde elektrik iletim hatlarının da yer altına alındıktan sonra tüm yolların asfaltının ve kaldırımının yenileneceğini belirtti.

Gülveren Mahallesi'nde Fen Lisesi, Ahatlı Mahallesi'ne Sosyal Bilimler Lisesi inşa edildiğini, Şafak Mahallesi'ne 24 derslikli 2 atölyeli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yeni Doğan Mahallesi'nde 24 derslikli ilkokul ile Ahatlı Mahallesi'nde 32 derslikli Anadolu Lisesi'nin yapımının tamamlandığını aktaran Tütüncü, bölgeye yeni okul binaları kazandırılacağının müjdesini verdi.

"Takım oldukça daha çok iş yapacağız"

Başkan Hakan Tütüncü, "Kepez'in son 8 yılı, tarih bunu yazar, altın dönemidir. Daha iyisini yapmak için de arayış içerisindeyiz. Buraya gelmemizin, sizlerle sohbet etmemizin amacı da bu. Biz ekip ve takım olacağız. Takım oldukça daha çok iş yapacağız" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Çakır Hakan Tütüncü Ak Parti Kepez Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title