Haberler

"Elim kırılsaydı da yapmasaydım" dedi ama iş işten geçti! Kendisine 'ağabey' demeyen arkadaşını vurdu

Güncelleme:

Olay, geçen yıl haziran ayında Mudurnu'nun Delice Yaylası'nda meydana geldi. Alkol aldığı iddia edilen Burak Telkeş ve Harun Sayın arasında tartışma çıktı. Tartışma, ikilinin yanındaki arkadaşlarının da müdahalesiyle büyümeden sona erdi.

"BANA AĞABEY DİYECEKSİN"

Olaydan yaklaşık 2 saat sonra Harun Sayın, Burak Telkeş'i arayarak, Mudurnu ile Abant Tabiat Parkı arasındaki yol kenarında bir yere çağırdı. Burada Sayın ve Telkeş arasında yeniden tartışma çıktı. Alkollü olduğu öne sürülen Harun Sayın, "Bana ağabey diyeceksin" diyerek, pompalı tüfekle havaya ateş açtı.

OLUMSUZ CEVAP ALINCA VURDU

Harun Sayın, ardından "Ben sana ağabey falan demem" diye cevap veren Telkeş'i vurdu. Burak Telkeş, olay yerinde hayatını kaybederken, jandarma tarafından yakalanan Harun Sayın tutuklandı.

"ÇOK İYİ ARKADAŞIMDI"

Bolu 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde "Kasten adam öldürmek" suçlamasıyla müebbet hapis istemiyle tutuklu yargılanan Harun Sayın, SEGBİS aracılığıyla son kez hakim karşısına çıktı. Duruşmada son sözleri sorulan Sayın, "Çok iyi arkadaşımdı. Olay günü tartıştık. Bir anda üzerime yürüyünce yanımdaki silahı çıkarıp korkutmak amacıyla ateşledim. Ellerim kırılsaydı da yapmasaydım. Hem vicdan azabı çekiyorum hem de çok pişmanım" dedi.

Sayın'ın savunmasının ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti, sanık hakkında tahrik indirimi uygulayarak 18 yıl hapis cezası verdi. Kararın ardından maktulün anne ve babası verilen karara itiraz etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mudurnu kavga Bolu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne?
500

Yorumlar (17)

yücel:

Ağabey demedi diye tahrik indirimi yapmış saygıdeğer hakim

22
0
yanıtYanıtla
cem:

yok la katil kravat takmış markasını beğenmiş hakim bey

yanıt5
yanıt0
KadriyeBJK:

Şizofrenler aramızda cirit atiyorrrrrr

15
0
yanıtYanıtla
Btc:

Tahrik indirimi nedir ya, salıverin bence. Adam abi bile dememiş.

14
1
yanıtYanıtla
Dragon:

Salıverin gitsin. Bari devlete masrafı olmasın.

10
1
yanıtYanıtla
yyyy:

şimdi ceza evinde kimlere agbi diceksin gencecik cocugun hayatı bitirdin iki yumruk atsaydın bitseydi yazık eşkiya dünya ve cukur arıza denen diziler olacagı bu

9
0
yanıtYanıtla
üzülemedim:

üzülemedim maalesef. silahı oyuncak gibi taşıyan YANDAN ERKEKLER hapisten sonra gerçek erkek olurlar belki :) Silahın ne işi var insanda? Şehir içinde ayı, kurt saldırısı filan olur diye mi taşıyorsunuz?

8
0
yanıtYanıtla
Diziler tetikliyor bu olaylari:

Zaten cahil olan bu insanlari, her aksam tv deki uyduruk diziler ile zehirliyorsunuz. Silaha ozendiriyorsunuz!!!!Isin ilginci Turkiye deki en aydin kesimden bile tepki yok bu dizilere, biri de cikip protesto etmiyor bu dizileriMilyonlar harcanarak diziler cekiliyor insanlari yanlisa yonledirmek icin, devletimiz de sesini cikarmiyor, inanilir gibi degil!!!!

8
0
yanıtYanıtla
sonumuz cok kötüü:

vay vay halimize nereye dogru gidiyor mu millet anlamakta zorlaniyorum öldürme sebebine bakarmisiniz

7
0
yanıtYanıtla
bunak:

bek komık laaa. 10 dakıka 34 sanıye guldum laa

1
4
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title