Haberler

    Kenardakiler- Neva Tiyatro

    """Dünyanın tüm kenarları içerdekilerin çöplüğüdür.

    """Dünyanın tüm kenarları içerdekilerin çöplüğüdür.""

    Çağdaş Fransız tiyatrosunun tanınmış isimlerinden Sedef Ecer'in, ""À La Périphérie"", ""Kenardakiler"" oyunu, Mert Öner'in rejisiyle, kasım ayında, Toy İstanbul'un sahnesinde, Türkiye prömiyerini yapacak. Oyunun kadrosunda Barış Yalçınsoy, Ceren Taşçı, Nebahat Dağlı, Neslihan Aker, Şakir Güler ve Yezdan Kayacan yer alıyor. ""Kenardakiler"" 24 Kasım 2016 tarihinde, saat 20: 30'da Toy İstanbul'da ilk gösterimini yapıyor.

    Oyunları devlet sahnelerinden hangarlara, ödenekli tiyatrolara bir çok farklı mekanda sergilenen, tez konusu olan, Fransa, Türkiye, ABD, Almanya dahil olmak üzere birçok ülkede sergilenen ve ödüllere layık görülen Sedef Ecer hala aktif olarak yazarlık, yönetmenlik ve oyunculuğa devam etmektedir.

    ""Temelsiz evim, köksüz otum, hepsi birden benimle geldi gökkubeye. Dördüncü dünya bu işte.""

    Yerleşik hayata geçilmesinden bu yana kentleşmenin en büyük problemi ""yurtsuzluk"" sorununa eğilen ""Kenardakiler""in tüm karakterleri gerçekleşmesi güç bir hayalin peşine düşer. Yaşadıkları köyü ""şehir"" hayaliyle bırakıp kente göçen Bilo ve Dilcha başından geçenleri geçmişten gelerek seyirciyle paylaşırken; hikayenin günümüzde geçen kısmında, yaşadıkları şehirde bir kere bile olsun denizi görememiş olan Azad ve Tamar, bu kokuşmuş kenti terk edip, dünyanın en güzel kokularının yükseldiği, kadınların ""Oh la la"" diyerek dolaştığı Paris'e gitmeye çalışır. Karakterler hayallerini gerçeğe dönüştürmeye çalışırken; uzaktan ağız sulandıran, bu kıpkırmızı elmanın dişleyemeyecekleri kadar sert olduğunu fark etmelerini anlatan, coşkun bir masal ""Kenardakiler"".

    Sayısız ödül kazanan Sedef Ecer in büyülerle, karakutudan hayatımıza akan yalan maskelerle bezediği renkli rüyası ""Kenardakiler"" 24 Kasım'da Toy İstanbul'daki ilk gösteriminin ardından 2017 sezonunda seyirciyle buluşmaya devam edecek.

    Yazan: Sedef Ecer

    Yöneten: Mert Öner

    Yönetmen Yardımcısı: Bahar Dağlı

    Dekor: Tarkan Akıncı

    Kostüm: Bahar Dağlı

    Müzik: Jam In The Garden

    Afiş Tasarım: Nebahat Dağlı

    Fotoğraf: Emine Başa

    Video Tasarım: Çağla Çağlar

    Video Müzik: Orhan Enes Kuzu

    Asistan: Müge Uzun

    Oyuncular: Barış Yalçınsoy, Ceren Taşçı, Nebahat Dağlı, Neslihan Aker, Şakir Güler, Yezdan Kayacan

    "

    Yaş Sınırı: Yaş sınırı henüz tanımlanmamıştır.

    Yaş sınırı henüz tanımlanmamıştır.

    Detaylar :

    İl : İstanbul

    İlce : Kadıköy

    Mekan : Kadıköy Theatron

    Mekan Adresi : Söğütlüçeşme Caddesi, No: 64, Bulvar Çarşısı İçi - En Alt Kat

    Başlangıç Saati : 23.04.2017 20: 30: 00

    Bitiş Saati : 23.04.2017 21: 30: 00

    Kategori : Kenardakiler- Neva Tiyatro

    Tür : Sahne Sanatları

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Mert Öner İstanbul Türkiye Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title