Haberler

Kenan Şahin Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde MHP Çorum belediye başkan adayı Kenan Şahin oldu.

31 Mart seçimlerinde MHP Çorum belediye başkan adayı Kenan Şahin oldu. MHP adayı Kenan Şahin, Çorum belediye başkanlığı yarışında yüzde kaç oy aldı? Çorum belediyesini hangi aday kazandı? 31 Mart yerel seçimlerine büyük bir özveriyle hazırlanan MHP Çorum belediye başkan adayı Kenan Şahin ile ilgili seçim sonuçları ve Çorum belediyesi aday yarışı bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Seçime AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, Vatan Partisi, SP, TKP, BBP, DP, HDP, BTP ve DSP olmak üzere 12 parti katıldı. MHP Çorum belediye başkan adayı Kenan Şahin oldu. Seçim sonuçlarının açıklanması ile birlikte Çorum belediyesini kim kazandı? sorusu merak konusu oldu. Çorum aday yarışı ve Çorum seçim sonuçlarını merak ediyorsanız doğru adrestesiniz. İşte detaylar…

Çorum Seçim Bilgileri

  • Çorum belediyesi için toplam sandık sayısının 542 olduğu belirlendi.
  • Çorum belediyesi için açılan sandık sayısının ise 540 olduğu da netleşen bilgiler arasında.
  • Çorum belediyesi için katılım oranının ise % 84,19 ile kayıtlara geçtiği görülüyor
  • Çorum toplam seçmen sayısının ise 180.368 olduğu belirlendi.
  • Çorum belediyesi seçimi için oy kullanan toplam seçmen sayısının ise 151.847 adet olduğu da yine netlik kazanan bilgiler olarak karşımıza çıkıyor.

MHP Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde MHP Çorum belediye başkan adayı olarak gösterilen Kenan Şahin, Çorum yarışında % 16,48 oranında aldığı oy ile 3'nci oldu. Cumhur İttifakı ittifakı adayı Kenan Şahin toplamda 24.286 adet oy sayısına ulaştı.

Kenan Şahin Kimdir?

Kenan Şahin seçim sonuçları

Kenan Şahin, 1974 yılında Çorum'da doğdu.

MHP Çorum belediyesi için yarışa giren diğer adayların da aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kenan Şahin Çorum MHP Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title