Haberler

Kenan Doğulu, Beren Saat'in Hamileliği Hakkında İlk Kez Konuştu

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı eşi Beren Saat'in hamileliğiyle ilgili sorulara, "Çok özel konular bunlar. Lütfen böyle şeyler sormayın" diye cevap verdi.

 Kenan Doğulu, dün akşam Nişantaşı'nda bir organizasyona katıldı. Eşi Beren Saat ile açtıkları mekanın yoğunluğundan dolayı İstanbul'a çok sık gelemediğini söyleyen Doğulu, "Mekanımızla ilgileniyoruz. Ünlü konuklar ağırlayacağız" dedi.

"BUNLAR ÇOK ÖZEL KONULAR"

Geçtiğimiz günlerde Beren Saat'in hamile olduğuna dair çıkan haberler Kenan Doğulu'ya hatırlatılınca, "Çok özel konular bunlar. Lütfen böyle şeyler sormayın." diye cevap verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kenan Doğulu Beren Saat Nişantaşı İstanbul Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (19)

AhmetmobilWeb@haberler.com:

Karısı milyonların önünde sevişiyo adam özelden bahsediyo böylelerinin erkekliğinden şüphe ediyorum.

67
14
yanıtYanıtla
gülsüm Mobil-ANDROID:

oylar akp ye

20
45
yanıtYanıtla
GÜNEY DOGU KÜRD'Ü. HÉWALE SİİRTLİ ÖZCAN ERDOGAN.Mobil-ANDROID:

oyLaR HDP'ye

5
49
yanıtYanıtla
FffmobilWeb@haberler.com:

Karısının bacakları Özel değilmi anlamadım biz anlatmıyoruz konuşmuyoruz gösteriyoruz mu demek istiyorlar ??

28
20
yanıtYanıtla
Tayfun Bozok Mobil-IOS:

Oylar AKP ye

10
34
yanıtYanıtla
Müge Altınay Mobil-IOS:

Oylarımızı AKP ye verelim macera aramayalım.

8
30
yanıtYanıtla
MuhammedMobil-IOS:

Evet arkadaşlar bugün kü dersimiz, hamilelik özel bir konu olabiliyorken karısının milyonlar önünde soyunarak sevişmesi nasıl özel olmayabiliyor???

30
2
yanıtYanıtla
VatandaşMobil-ANDROID:

Bunun neyi haber alooooo yok hamileymiş yok özelmiş nelerle uğraşıyoruz vay arkadaş

22
8
yanıtYanıtla
mahomobilWeb@haberler.com:

Yatlp kalklp tek dusundugum sey beren saatin hamile kalmasldlr

28
1
yanıtYanıtla
Dursun:

Haberlerin altına siyaseti karıştıran ne çok salak insan var. Gidin siyasetinizi sokakda yapın.

18
3
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title