Haberler

Dallas Oyuncusu Ken Kercheval Hayatını Kaybetti!

Güncelleme:

Dünyaca ünlü Dallas dizisiyle 80'li yıllarda adını duyuran Ken Kercheval hayatını kaybetti. 83 yaşında hayatını kaybeden oyuncunun ölüm sebebi açıklanmadı.

Bir döneme damga vuran Dallas dizisinin Cliff Barnes'ı, Ken Kercheval 83 yaşında, açıklanmayan bir nedenle Clinton'da hayatını kaybetti. Dallas dizisinin popüler ismi Ken Kercheval kimdir?

ÖLÜM NEDENİ GİZLİ TUTULUYOR

Dallas dizisiyle adını duyuran oyuncunun ölüm haberini menajeri Jeff Fisher duyururken, ölüm nedeni ise açıklanmadı. Clinton şehrinde yaşama veda eden Kercheval, İndiana doğumluydu. 1978'den 1991'e kadar rol aldığı Dallas dizisinin yeniden çekildiği 2012-2014 yıllarında diziye tekrar dönüş yaptı.

KEN KERCHEVAL KİMDİR?

Başarılı oyuncu, 15 Temmuz 1935'te Wolcottville, Indiana'da dünyaya geldi. Indiana'nın Clinton kentinde büyüdü. Kercheval, müzik ve drama üzerine eğitim aldı.

Ken Kercheval Kimdir?

BROADWAY SAHNELERİNDE YER ALDI

Kercheval Broadway'i ilk kez 1962'de Asker Hakkında Bir Şey'de oynadı. İlk televizyon rolünü 1966'da Yarın Ara'da canlandırdı. Kercheval, en iyi CBS televizyon dizisi Dallas'taki Cliff Barnes rolüyle tanındı. Cliff Barnes'ın rolünü almadan önce başlangıçta Ray Krebbs olarak rol aldı. Dallas'ın 1979–1980 sezonunda düzenli oyuncu oldu.Dizinin yeniden çekildiği 2012-2014 yıllarında da diziye döndü. Dallas'dan önce Broadway sahnelerinde yer aldı. 1960'ların sonunda The Apple Tree ve Cabaret, 1961 yılında da The Young Abe Lincoln oyunlarında yer aldı.

Ken Kercheval Kimdir?

Dallas'tan önce ise Pretty Poison (1968), The Seven-Ups (1973) ve Network (1976) çalışmalarında oynayan Kercheval, 1960'larda Naked City ve The Defenders dizilerinde, 1990'lar ile 2000'lerde ER ve Diagnosis Murder dizilerinde rol aldı. 1985 yılında bir yapım şirketine ortak oldu. Sonrasında maddi sorunlar ve siyasi gerginlik nedeniyle devam ettiremedi.

Ken Kercheval Kimdir?

AKCİĞER KANSERİNİ YENDİ

Ünlü yıldıza,1994 yılında akciğer kanseri teşhisi konuldu ve bu nedenle sigarayı bırakarak kanseri yüzde 99 oranında yendi. Ünlü oyuncunun Caleb, Liza ve Madison isimlerinde üç çocuğu bulunuyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ken Kercheval Dallas Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (22)

YETMİŞÜÇ:

Ceyar Abiye 1983 yılında koyu fanatik bir hayranı olarak mektup yazmıştım. Trabzon''a davet ettim. beni kırmadı davetime icabet etti. Boztepe'' de sigara içtik Ceyar Abi burası Amerika mı Trabzon mu diye sordu. Trabzon ama Amerika gibi takıl dedim kafalar dumanlı Ceyar Abi bize her yer Trabzon dedi o günden bugüne bize her yer Trabzon kullanılır.

12
3
yanıtYanıtla
ADYNZKİ:

valla bende dedim gel bizi köye süt yoğurt kaymak var dedim. illa dedi ki tavla atalım. bende okey dedim gittik okey yaptık. hesapta kabarık gelince ona ödettik bizi kırmadı. sağ olsun. . dolar tabi o zamanlar gani

yanıt0
yanıt0
Bir beyaz gölge, gibi değilldi.:

Dallas dizisi gösterildiği yıllarda televizyon seyircisini ekrana kilitlerdi, bir eğitici yanı yoktu sadece seyirci, (ceyarın) entrikalarını merak ederdi.

11
2
yanıtYanıtla
ttr:

o zaman başka kanal yoktu trt1 dizide yoktu

yanıt0
yanıt0
YETMİŞÜÇ:

Vay Ceyar Abi Tanrı seni korusun ışıklar içinde uyu

5
2
yanıtYanıtla
sami:

sende yanına git. ışıklar sönerse yakarsın. . .

yanıt1
yanıt0
tırcı osman:

baya bi üzüldüm yaw, sigortası yoktu demek ki, Kartal araştırmaya gelseydi bi on sene daha yaşardı

3
4
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

gereksiz biri.

2
4
yanıtYanıtla
SEN GİBİ:

SEN GİBİ

yanıt0
yanıt1
Yani:

Sen cok lazimdin sanki

yanıt0
yanıt0
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title