Haberler

Keman Sanatçısından Sevgilisine Sahnede Romantik Evlilik Teklifi

Adana'da, Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası'nda (ÇDSO) keman sanatçısı 34 yaşındaki Kazım Hasanefendioğlu, konser sırasında keman ve piyano öğretmeni sevgilisi 29 yaşındaki Nida Topcubaşı'na evlilik teklif etti.

Adana'da, Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası'nda (ÇDSO) keman sanatçısı 34 yaşındaki Kazım Hasanefendioğlu, konser sırasında keman ve piyano öğretmeni sevgilisi 29 yaşındaki Nida Topcubaşı'na evlilik teklif etti.

ÇDSO, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda özel bir konser verdi. Şef Tolga Taviş'in yönettiği konserde, oyuncu Ayça Varlıer ile Elvan Demircan ve Tevfik Rodos solist olarak sahneye çıktı. 1970'ler, 1980'ler ve 1990'lardan sevilen aşk şarkılarının seslendirildiği konser, beğeni topladı. Michael Jackson'ın 'Billie Jean' şarkısını yorumlayan Ayça Varlıer de izleyicilerden yoğun alkış aldı.

"EVET"' YANITI ALDI

Adana 6'ncı Mekanize Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Satı Bahadır Köse, Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ve çok sayıda izleyicinin ilgi gösterdiği konser, romantik bir evlilik teklifiyle renklendi. Konserde keman çalarken, 'Keman öğretmenin aşkı' şarkısını söylemek için orkestranın önüne geçen Kazım Hasanefendioğlu, özel bir müzik merkezinde keman ve piyano öğretmeni, dinleyici olarak salonda bulunan sevgilisi Nida Topçubaşı'nın yanına şarkı söyleyerek gitti. Sevgilisini sahneye çıkartıp birlikte şarkı söyleyen ve önünde diz çöken Kazım Hasanefendioğlu, cebindeki yüzüğü çıkarıp evlilik teklifinde bulundu. Nida Topçubaşı, "Tüm kalbimle sonsuza kadar evet' deyince konseri izleyenler çifti uzun süre alkışladı. Konser, aşk şarkılarıyla sürdü. - Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ayça Varlıer Çukurova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title