Haberler

Kemal Kılıçdaroğlu, İdris Naim Şahin Tartışmalarına Son Noktayı Koydu: MYK'da Konuşmadık

Güncelleme:

Ordu'da AK Partili eski Bakan İdris Naim Şahin'in aday gösterileceği iddialarıyla ilgili konuşan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu "MYK'da konuşmadık. Bizim dışımızda gelişen bir olay ve seçmeni küstürme gibi bir lüksümüz yok" dedi.

Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi partiler, açıklanmayan yerlerde aday belirleme çalışmalarına devam ediyor. AK Partili eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in, Ordu'da aday gösterileceği ve Şahin'in ittifakın adayı olmak istediği iddia edilmişti. İddialar üzerine konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MYK'da oturup da İdris Naim Şahin'i konuşmadık, tartışmadık. Kalkıp da kendi tabanımızı küstürme gibi bir lüksümüz yok." dedi.

"BİZİM DIŞIMIZDA GELİŞEN BİR OLAY"

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, Ordu için ismi gündeme gelen ve tartışma yaratan İdris Naim Şahin'ın adaylığının sorulması üzerine Kılıçdaroğlu şu şekilde cevap verdi:

"İdris Naim Şahin Bey, Ordu'dan aday olmak ister mi bilmiyoruz. Sonuçta o da uzun yıllar bakanlık yapmış birisi. Bizim dünyaya bakışımız belli. O çerçevede bizim Ordu'dan oy almak için kendi tabanımızı da küstürmeyecek şekilde aday belirlememiz lazım. Tabanımızın da oy verdiği, CHP'lilerin dışında gerçekten de demokrasiyi savunan, Ordu'ya geldiği zaman Ordu'yu yöneteceğini düşünen bir adayı bulmamız lazım. Dolayısıyla biz kendi aramızda MYK'da oturup da İdris Naim Şahin'i konuşmadık, tartışmadık. Dar alanda birisi arkadaşlarımıza önermiş olabilir. Kalkıp da kendi tabanımızı küstürme gibi bir lüksümüz yok. Büyük ölçüde bizim dışımızda gelişen bir olay. Aslolan bizim MYK ve PM'mizin alacağı karardır."

Kemal Kılıçdaroğlu, İdris Naim Şahin Tartışmalarına Son Noktayı Koydu: MYK'da Konuşmadıkİdris Naim Şahin

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Merkez Yürütme Kurulu Kemal Kılıçdaroğlu İdris Naim Şahin Ordu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title