Haberler

Yaşlı Adam Kedisine Sarılıp Yanan Evini İzledi

Güncelleme:

Bolu'da, sobayı benzinle tutuşturmak istenen yaşlı adam, alevlerin bir anda parlaması sonucu çıkan yangından, itfaiye ekiplerinin yardımıyla kurtuldu.

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde evindeki sobayı benzinle tutuşturmak istenen yaşlı adam, yangından itfaiye tarafından kurtarılan kedisiyle evinin yanışını izledi.

SOBAYI BENZİN DÖKEREK TUTUŞTURMAK İSTEDİ

İlçeye bağlı Ordular köyünde yaşayan 83 yaşındaki Ali Meşe, tek katlı ahşap evinde bulunan sobayı benzin dökerek tutuşturmak istedi.

YANGIN KISA SÜREDE KONTROL ALTINA ALINDI

Bu sırada alevlerin birden parlaması üzerine çıkan yangını gören köy sakinleri durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler, yangını kısa sürede kontrol altına aldı.

KEDİSİ KURTARILMASI TEK TESELLİSİ OLDU

Meşe ile eşi ve 2 çocuğunun yaşadığı ahşap ev, yangında kullanılamaz hale gelirken, Meşe, yangından kedisinin kurtulmasıyla teselli oldu.

KEDİSİNE SARILIP YANAN EVİNİ İZLEDİ

Yangın esnasında evde bulunan ve ekipler tarafından kurtarılan kedisini gören Ali Meşe, söndürme çalışmalarını kucağına aldığı kedisine sarılarak izledi.

KÜMESTE BULUNAN HAYVANLAR TELEF OLDU

Sobayı yakmak için benzin kullandığı esnada yangının çıktığını anlatan Meşe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Sobaya benzin dökmüştüm ve sobanın parlamasıyla dışarı kaçtım. Dumanlar içinden eşim ve iki oğlum da evden çıktı. Evin bodrumunda bulunan 14 tavuktan 13'ü telef oldu." dedi.

Meşe'nin komşusu Bahattin Gülen ise yangını fark ettiği esnada alevlerin yükseldiğini ve evin kısa bir süre içerisinde yandığını kaydetti.

YAŞLI AMCAYA VALİLİKTEN YARDIM ELİ

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Bolu Valimizle görüştüm. Ali Meşe amcanın ihtiyaçları giderilecek inşallah. Büyük geçmiş olsun. Ne amcamız ne de kedisi üşüsün." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Ali Meşe Mudurnu Bolu 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title