Haberler

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın Oğlunun Nikah Şahidi, Başbakan Yıldırım Oldu

Başbakan Binali Yıldırım, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın oğlu Yusuf İslam Ak’ın en mutlu gününde nikah şahitliği yaptı.

Başbakan Binali Yıldırım, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın oğlu Yusuf İslam Ak'ın en mutlu gününde nikah şahitliği yaptı.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve Hatice Ak çiftinin 23 yaşındaki oğlu Yusuf İslam Ak ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Kooperatifçilik Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aksoy ile Nuran Aksoy çiftinin kızı 21 yaşındaki Sena Aksoy çifti dünyaevine, Gölbaşı Vilayetler Evi'nde düzenlenen nikah ve düğün merasimi ile girdi.

Nikahın onur konuğu Başbakan Yıldırım'ı ev sahibi Ak karşıladı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in kıydığı nikahta çiftin şahitliklerini Yıldırım'ın yanı sıra, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Seçim İşleri Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı üstlendi. Siyaset, yargı ve bürokrasi dünyasının önde gelen isimlerinin buluştuğu nikaha AK Parti Ankara Milletvekilleri Ahmet Gündoğdu, Nevzat Ceylan, Ali İhsan Arslan, Emrullah İşler, Murat Alparslan, Vedat Bilgin, Konya Milletvekili Halil Etyemez, Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, Van Milletvekili Burhan Kayatürk, Afyon Milletvekili Ali Özkaya, Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Pakistan, Azerbaycan ve Özbekistan Büyükelçileri, Keçiören'in kardeş Belediyelerinden Kosova Mamuşa Belediye Başkanı Arif Bütüç, KKTC Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar ve Ankara İlçe Belediye Başkanları, STK Temsilcileri, bürokratların da aralarında olduğu çok sayıda davetli katıldı.

Genç çiftin nikahını kıyan Gökçek, aile cüzdanını çifte vermesi için Başbakan Yıldırım'a uzatırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'üç çocuk' tavsiyesini de hatırlatarak iki cihan saadeti diledi.

Başbakan Yıldırım çiftin birlikte uzun ve ince bir yola çıktıklarını belirterek "Yol uzun ve ince diye endişe etmeyin, Ulaştırma Bakanımız sizin için bu yolları uzun, duble yol yapıyor" esprisiyle salondakileri gülümsetti.

Başbakan Yıldırım "Üzüntülerinizi paylaşıp azaltacaksınız, sevinçlerinizi paylaşıp çoğaltacaksınız, sevgi, saygı ve sadakatle bu yolculuğa devam etmenizi diliyorum. Çocuklarımızın tahtını yaparız ama bahtını yapamayız, o nedenle bu genç çiftimizin Allah bahtını açık etsin" diye konuştu. Çifte, evliliğin sırrının 'itaat et rahat et' olduğunu söyleyen Başbakan Yıldırım sesler yükseldiğinde bir tarafın idare ederek evliliklerini ayakta tutacakları öğüdünü verdi.

Konuşmasının ardından Başbakan Yıldırım çiçeği burnundaki çifti tebrik ederek mutluluklar diledi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Binali Yıldırım Yusuf İslam Mustafa Ak Keçiören Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title