Haberler

Kdz. Ereğli'de Bayramlaşma Sakin Geçti

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen resmi bayramlaşma töreni sakin geçti.

Kdz. Ereğli ilçesinde resmi bayramlaşma töreni Atatürk Kültür Merkezi'nde saat 09.45'de başladı. Protokolde yer alan Kdz. Ereğli Kaymakam Vekili ve Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Karadeniz Bölge Komutan Vekili Deniz Albay Şeref Aravi, Kdz. Ereğli İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serdar Gökhan Tufan CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, 22 ve 23. Dönem AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan ile 24. Dönem AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan gelen misafirlerin bayram tebriklerini kabul etti.

Kdz. Ereğli Kaymakam Vekili Altuğ Çağlar bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı verdi. Bayramların dargınlıkların ve kırgınların bir kenara atıldığı, savgi, saygı ve hoşgörünün ön plana çıktığı güzelliklerin ve iyiliklerin yoğunlaştığı günler olduğunu dile getiren Çağlar, tüm Ereğli ve Alaplı halkının bayramını kutladığını söyledi.

Protokol üyeleri AKM'de ki bayramlaşma töreninin ardından Kdz. Ereğli Kız Yetiştirme Yurdu'na ziyaret ederek burada kalan öğrencilerle bayramlaştı. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Bayramı Altuğ Çağlar Zonguldak Akm Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title