Haberler

Kazada Ölen Samsunspor'lu Futbolcu Anıldı

Güncelleme:

Malatyaspor deplasmanına giderken Havza'da geçirdiği trafik kazasında ölen futbolcularından Zonguldaklı Muzaffer Badalıoğlu, ölümünün 26'ncı yılında anıldı.

Samsunspor'un 20 Ocak 1989'da Malatyaspor deplasmanına giderken Havza İlçesi'nde geçirdiği trafik kazasında ölen futbolcularından Zonguldaklı Muzaffer Badalıoğlu, ölümünün 26'ncı yılında mezarı başında anıldı.

Zonguldak Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü'nce Asri Mezarlığı'ndaki mezarı başında düzenlenen anma törenine, milli futbolcu Muzaffer Badalıoğlu'nun eşi, 54 yaşındaki Şükran ve kızı 29 yaşındaki Selen Badalıoğlu ile kazada yaralanan takım arkadaşı Uğur Terzi, Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Zonguldak Kömürspor Antrenörü Cahit Terzi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sporcuları ve taraftarlar katıldı. Törene Samsunspor Kulübü ise çelenk gönderdi. Kuran okunması ve dua edilmesi ardından ziyaretçiler mezara karanfil bıraktı.

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Uğur Akdeniz, Muzaffer Badalıoğlu'nun Türk futboluna yıllarca emek vermiş büyük bir futbolcu olduğunu belirterek, "Bundan 26 yıl önce kazada yaşamını yitirerek aramızdan ayrıldı. Zonguldak için büyük kayıptı. Türk futbolu inşallah bir daha böyle büyük acı yaşamaz" dedi. - Zonguldak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muzaffer Badalıoğlu Malatyaspor Samsunspor Havza Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title