Haberler

Kazada kulağı kopan sürücü, aracını bırakmak istemedi! Ambulansa binmemek için direndi

Güncelleme:

Antalya'da otomobilin kamyonete çarpması sonucu meydana gelen kazada, kamyonet sürücüsünün kulağı koptu. Yaralı sürücü aracının başından ayrılmak istemezken, ambulansa binmemek için uzun süre direndi. Daha sonra zorla bindirildiği ambulans ile hastaneye götürülen sürücünün kulağı dikildi.

Kaza, Manavgat ilçesi Yukarı Pazarcı Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mimar Sinan Caddesine çıkmakta olan sürücüsü belirlenemeyen lüks otomobil, Manavgat Belediyesi istikametine seyir halindeki Nurettin Tekin'in kullandığı kamyonete çarptı. Aşırı hızlı olduğu belirlenen otomobil, kamyonete çarptıktan sonra yolun karşısındaki bahçenin istinat duvarına çarparak durabildi.

Kazada kulağı kopan araç sürücüsü, aracını bırakıp ambulansa binmemek için direndi

KAMYONET SÜRÜCÜSÜNÜN KULAĞI KOPTU

Kazada, kamyonet sürücüsü Nurettin Tekin ve kamyonette yolcu olarak bulunan kardeşi Ramazan Tekin yaralandı. Kulağının yanı sıra yüzünden yaralanan kamyonet sürücüsü Nurettin Tekin, olay yerine gelen 112 sağlık ekibinin tüm çabalarına rağmen bindirildiği ambulanstan inerek aracının başına geldi. Tekin, polislerin olay yerine gelmelerinin ardından ambulansa tekrar bindirilerek hastaneye götürüldü. Kulağında kopma olduğu bildirilen Nurettin Tekin'in kulağı hastanede dikildi.

Kazada kulağı kopan araç sürücüsü, aracını bırakıp ambulansa binmemek için direndi

OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ KAYIPLARA KARIŞTI

Öte yandan kaza yapan otomobilin sürücüsü henüz belirlenemedi. Trafik ekipleri olay yerine geldiğinde aracın başında bulunan bir kişi kendisinin otomobilin sahibi olduğunu, otomobili bir arkadaşının emanet aldığını ve kendisinin kazayı duyunca geldiğini iddia etti. Şahıs, kaza yapan otomobilin çekiciye yüklenmesinin ardından ortadan kayboldu.

"DUVARIM SÜREKLİ YIKILIYOR"

Kaza yapan otomobilin çarpması sonucunda yıkılan duvarın sahibi Ali Demircioğlu, kavşakta sürücülerin dikkatsizliği sonucu sürekli kazaların meydana geldiğini belirterek, "Sık sık bahçe duvarımız yıkılıyor. Duvar olmasa araçlar evimizin içine kadar girecek. Yetkililerden buraya bir önlem almalarını istiyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (3)

D.bakırlı:

Adam neden ambulansa binmez , çünkü o da biliyor olmazsa kazanın bütün suçunu ona atan rapor düzenlenecek

4
0
yanıtYanıtla
DDD:

DAYI SEN ORAYA BİR BARİYER YAPTIR EN İYİSİ

2
0
yanıtYanıtla
Cosy:

Sucsuz adam arabayı bırakıp kaçmaz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title