Haberler

Kazada Hayatını Kaybeden Kurmay Yüzbaşı ile Ailesi Toprağa Verildi

da Hayatını Kaybeden Kurmay Yüzbaşı ile Ailesi Toprağa Verildi

DA HAYATINI KAYBEDEN KURMAY YÜZBAŞI İLE AİLESİ TOPRAĞA VERİLDİ

(FOTOĞRAFLI)

KUBİLAY ÖZBİNGÖL-MUSTAFA ÇETİN

KAYSERİ (İHA) Elazığ-Bingöl karayolunda geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Kurmay Yüzbaşı Fuat Güneş ile eşi Emel ve oğlu Timur, Kayseri'de gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kurmay Yüzbaşı Fuat Güneş (32), eşi Emel Güneş (28) ve oğlu Timur Güneş'in (5) cenazeleri, Kayseri'nin Kocasinan ilçesine bağlı Karakimse köyünde toprağa verildi. Cenaze törenine Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ali Aydın, İl Jandarma Alay Komutanı Orhan Eroğlu ve silah arkadaşları ile köylüler katıldı. Cenazede Güneş ailesinin yakınları gözyaşı dökerken, Kurmay Yüzbaşı Fuat Güneş'in ağabeyi Abdullah Güneş fenalık geçirdi. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından omuzlara alınan

cenazeler, köy mezarlığında toprağa verildi. Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ali Aydın, tabutun üzerindeki bayrağı ise ağabey Abdullah Güneş'e teslim etti.

Kurmay Yüzbaşı Fuat Güneş yönetimindeki 06 EG 123 plakalı otomobil dün Elazığ-Bingöl karayolunda takla atmış, kazada Fuat Güneş, eşi ve oğlu hayatını kaybetmişti. Kara Harp Akademisi'nde görevli olan Kurmay Yüzbaşı Güneş'in Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki 21. Jandarma Sınır Tugay Komutanlığı'na atandığı ve ailesiyle birlikte yeni görev yerine gittiği öğrenildi.

(MÇ-CC-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title