Haberler

Kaza Sonrası Çarptığı Domuzun Başını Okşayıp Yaşananları Canlı Yayınla Anlattı

Kaza sonrası çarptığı domuzun başını okşayıp yaşananları canlı yayınla anlattıERZİNCAN - Erzincan Refahiye yolunda gece saatlerinde domuz sürüsüne çarpan Süleyman Karadaş isimli vatandaş, kazayı yara almadan maddi hasarla atlattı.

Kaza sonrası çarptığı domuzun başını okşayıp yaşananları canlı yayınla anlattı

ERZİNCAN - Erzincan Refahiye yolunda gece saatlerinde domuz sürüsüne çarpan Süleyman Karadaş isimli vatandaş, kazayı yara almadan maddi hasarla atlattı. Domuz yavrusuna çarpan Süleyman Karadaş, hayvanın başını okşayıp yaşananları sosyal medya yayınıyla anlattı.

Bir hayvanın ölümünü seyretmenin acı verdiğini ifade eden Karadaş, 'verilmiş sadakam varmış' diyerek hayvanı imkanları ölçüsünde tedavi etti ormanlık alana bıraktı.

Süleyman Karadaş kaza sonrası konuşmasında; "Domuz sürüsüne çarptım. İstemeden bir kaza meydana geldi. Arabam pert, canımız sağ olsun. Üzgünüm, bir canlının ölümünü seyretmek tabii ki güzel değil ama ne yapabilirim. Gecenin bir vakti aniden çıktı önüme. Maalesef istemeyerek oldu, bu bir kaza. Verilmiş sadakam var demek ki, Allah korudu. Allah beterinden saklasın hepimizin başına gelebilir" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Karadaş Refahiye Erzincan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title