Haberler

Kaza Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Görüntü Dökümü : Panelvan ile otomobilin çarpışması Savrulan panelvanın park halindeki aracından inen Recep Bayraktar'a çarpması Kazaya karışan panelvan sürücüsünün geriye kayan aracına koşarak el frenini çekmesi Vatandaşların sürücülere yardım etmesi Sakarya'nın Akyazı ilçesinde bir otomobil ile panelvan çarpıştı, kaza anı iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Görüntü Dökümü :

Panelvan ile otomobilin çarpışması

Savrulan panelvanın park halindeki aracından inen Recep Bayraktar'a çarpması

Kazaya karışan panelvan sürücüsünün geriye kayan aracına koşarak el frenini çekmesi

Vatandaşların sürücülere yardım etmesi Sakarya'nın Akyazı ilçesinde bir otomobil ile panelvan çarpıştı, kaza anı iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Yağcılar Caddesi'nde, Sinan Keskin yönetimindeki panelvan, Altındere istikametine giden ve tali yola sapmak isteyen Ali Ünlütürk idaresindeki 54 SE 646 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Panelvan, çarpışmanın etkisiyle savrularak, o sırada park halindeki aracından inen Recep Bayraktar'a çarptı.

Kazada, Keskin ve Bayraktar yaralandı.

Çevredeki iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntüde, panelvan ile otomobilin çarpışması, savrulan panelvanın park halindeki aracından inen Bayraktar'a çarpması, vatandaşların sürücülere yardım etmesi yer alıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Bayraktar Sakarya Akyazı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title