Haberler

Kayserispor Maçının Ardından Kayserispor Maçının Ardından

Galatasaray Teknik Direktörü Bülent Ünder, sahalarında berabere kaldıkları Kayserispor maçının ardından basın toplantısında konuştu.

Galatasaray Teknik Direktörü Bülent Ünder, sahalarında berabere kaldıkları Kayserispor maçının ardından basın toplantısında konuştu.

Oyuncularının kazanmak için ellerinden gelen her şeyi yaptığını belirten Ünder, "Golü erken bulduk. Gol sonrasında birkaç pozisyon yakaladık, ama değerlendiremedik. Eğer bu fırsatlardan birini kullanabilseydik, maçı koparabilirdik. Maç boyunca çok fazla pozisyon vermedik. Bulduklar pozisyonlar tesadüfiydi ve biri de gol oldu. Oyuncularım 90 dakika oyun disiplininden kopmayan, birbirine yardım eden, kanatları iyi kullanan bir anlayış içinde oldular. Medical Park Antalyaspor maçı dışında geldiğimden beri oyunumuzun üzerine hep yavaş yavaş bir şeyler koymaya başladık. Ligin boyu o kadar kısaldı ki, bu ne kadar yeterli olur bilemiyorum. Bugün maçı kazanmak için oyuncularım her şeyi yaptı" dedi.

Gelecek sezon da takımın başında olsa, kaç oyuncu almak ve kaç oyuncu göndermek isteyeceği yönündeki soruya teknik adam, "Önümüzdeki sezon için seçilecek yönetim teknik adam bazında seçimlerinde beni kullanırsa, o zaman konuşurum. Kısa bir süre için geldiğim bir takımda bazı şeyleri söylemek bana yakışmaz. Yönledirme yapmış olurum" şeklinde yanıt verdi.

Bülent Ünder, Manisaspor karşısında galip gelen takımı Kayserispor karşısında da sahaya sürmesi ve Milan Baros'u yedek bırakmasıyla ilgili ise, "Baros cezası nedeniyle 4 haftadır oynamıyordu. Artı olarak hafta içinde bir gıda zehirlenmesi geçirdi ve serum takıldı. Az bir çalışmayla bizimle beraber oldu. Fizik olarak iyi olmadığını düşündüm. Manisaspor karşısında iyi oynayan bir takımı da bozmak pek işime gelmedi" diye konuştu.

Ünder, "Kadro dışı bırakılan Pino'nun affedilme şansının olup olmadığı" sorusuna, "Bizim işimiz, büyüklerin işi yol göstermek. Yol gösterdiğimiz insan yolu bulup, doğru işler yapmaya başladıysa, ışık var demektir" yanıtını verdi.

Gelecek hafta oynanacak Beşiktaş derbisine de değinen Bülent Ünder, her iki takımın da ligde kötü bir sezon geçirdiğini, Beşiktaş'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda başarılı olarak kendilerine göre artı pozisyonda olduğunu söyledi.

Ünder, "İki eski ebedi dost. Bu iki takımın oynadığı maçlar her zaman renkli olmuştur. Sezon sonuna geldiğimiz şu günlerde, iki takım da rahat olduğu için, taraftarlara iyi bir futbol seyrettirmek istiyoruz. Bunun için tüm hafta çalışacağımızı söyleyebilirim" şeklinde konuştu.

Sarı-kırmızılı futbolcu Federico Insua da, gelecek sezonda da takımda kalmak istediğini açıkladı.

Insua, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Galatasaray çok büyük bir camia. İstanbul'da çok güzel bir şehir ve kendimi burada çok rahat hissediyorum. Hagi zamanında çok fazla şans bulamadım, ama yeni hocamızla tekrar şans yakaladım. Performansımın da iyi olduğunu düşünüyorum. Umarım yeni yönetim beni burada tutar, çünkü Galatasaray'da kalmak benim en büyük hayalim. "

Bugün oynanan maçla ilgili olarak ise, "Kazanmayı hak edecek bir futbol sergiledik. Ancak fırsatları değerlendiremedik" dedi.

Takımının tek golüne imza atan Gökhan Zan da, sergiledikleri futbolun karşılığını alamadıklarını vurgulayarak, eksik olan şeyin 3 puan olduğunu bildirdi.

Servet Çetin de Kayserispor karşısında ilk yarıda iyi oynadıklarını ifade ederek, "2-0 veya 3-0 olabilecek pozisyonları bulduk. Ancak golü yedik sonrasında çeviremedik. Bir sıkıntımız var, ama anlamıyorum. Üzerimizde bir şey var. Olmuyor. Hayırlısıyla kalan 4 maçı atlatırsak bu sezonu geride bırakmak istiyoruz" diye konuştu.

KayseriSPOR CEPHESİ

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze ise, sergilenen mücadelenin kendisini memnun ettiğini söyledi.

Şota, takım olarak son haftalarda çok zorlandıklarını ve üst üste 6 maç kaybettiklerini dile getirerek, "Bugün sahada gerçek bir takım gibiydik. Benim de istediğim buydu. Sahada onu gördüm. Bugün yenilebilirdik de, kazanabilirdik de. Benim en mutlu olduğum şey, takımın iyi bir mücadele sergilemesi" şeklinde konuştu.

"Kayserispor'un taraftarıyla arasında bir gerginlik olduğu" şeklindeki soru üzerine Şota, "Bizim stadımızda bize küfür edildi. Küfür eden iki kişi ise

Galatasaray formalıydılar. Ben bunu anlamıyorum. Kayserispor maçına gelen taraftar Galatasaray forması giyiyor ve bizim futbolcularımıza küfür ediyor. Taraftar mutlu değilse tepki gösterebilir, ama Galatasaray formasıyla küfür ediliyorsa bunu anlayamıyorum" dedi.

Kayserispor kalecisi Gökhan Değirmenci de Galatasaray deplasmanına puan almak için geldiklerini ve bunu başardıklarını vurguladı.

Hasan Ali Kaldırım ise hak ettikleri bir puan aldıklarını ifade etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title