Haberler

Kayserispor'da Transfer Çalışmaları Başladı

Kayserispor'da transfer çalışmaları başladı Süper Lig'in yeni ekibi Kayserispor'da teknik direktör Tolunay Kafkas ve teknik kadronun göreve başlamasının ardından transfer çalışmaları hız kazandı.

Kayserispor'da transfer çalışmaları başladı

Süper Lig'in yeni ekibi Kayserispor'da teknik direktör Tolunay Kafkas ve teknik kadronun göreve başlamasının ardından transfer çalışmaları hız kazandı. Yerli ve yabancı menajerler, oyuncu önerileriyle kulübün kapısını çaldı. Kayserispor dış transferde ilk olarak Karabüksporlu ön libero Samba Sow ve Balıkesirsporlu solbek Berkan Emir'le görüştü.

Tolunay Kafkas'ın Karpuzatan Kadir Has Tesisleri'nde ilk antrenmanına yardımcıları Orhan Çıkrıkcı, Muzaffer Bilazer, Mutlu Dervişoğlu ve kaleci antrenörü Mehmet Arslan gözetiminde 12 futbolcu katıldı. Sarı kırmızılı oyuncular, Kafkas ve ekibinin denetiminde açma germe,fizik kondisyon hareketleri yaptı. İlk antrenmanı kulüp başkanı Recep Mamur, Asbaşkan Yücel Şahin, Genel Sekreter Rifat Pehlivan, basın sözcüsü Ahmet Yıldız, yönetim kurulu üyesi Paşa Karaca'da izledi. Sarı kırmızılı ekipte 2.dönem görev üstlenen Tolunay Kafkas, yerli ve yabancı oyuncu konusunda ellerini çabuk tutarak, takımın iskeletini oluşturacaklarını ve kadro zenginliği yaratacaklarını söyledi. Özellikle yabancı oyuncuların pasasort ve diğer işlemleri nedeniyle zaman kaybetmek yerine lige kadar tüm çalışma dönemini Kayseri'de geçireceklerini belirten Kafkas, Tesislerimiz her açıdan mükemmel. Hem oyuncularımızın antrene edilmesi hem de transfer çalışmalarının tamamlanması açısından Kayseri daha önemli dedi

Bu arada, antrenman öncesi sözleşmesi biten kaptan Abdullah Durak, menajeri hakan Şirin'le gelen Balıkesirsporlu Berkan Emir sarı kırmızılı yöneticilerle görüştü. Tolunay Kafkas'ın Karabükspor'dan ögrencileri Furkan Özçal ile Samba Sow'un da Kayserispor'a gelmek istedikleri ileri sürüldü

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tolunay Kafkas Kayserispor Berkan Emir Samba Sow Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title