Haberler

Kayserispor'da İkinci Tolunay Kafkas Dönemi

Kayserispor, tecrübeli teknik direktör Tolunay Kafkas ile bir yıllığına anlaştı.

Kayserispor, tecrübeli teknik direktör Tolunay Kafkas ile bir yıllığına anlaştı. Kafkas için Kayserispor'un Kadir Has Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi.

İmza törenine Kayserispor Kulübü Başkan Yardımcısı Yücel Şahin, Basın Sözcüsü Rıfat Pehlivan ile teknik direktör Tolunay Kafkas katıldı.

Törende konuşan basın sözcüsü Rıfat Pehlivan, Kafkas ile 5 yıl sonra tekrar bir araya geldiklerini hatırlatarak, "Bu sezonun başında bizi güzel günler bekliyor. Bu transferin gerçekleşmesinde Recep Başkanımız çok uğraştı. Başkanımıza da teşekkür ediyoruz. Kayserispor bu sene yine adından söz ettiren bir takım olacak. Daha önce hocamız ile güzel günler yaşadık. Biz bu anlaşmadan mutluyuz" diye konuştu.

ŞAHİN: "GEÇMİŞTE BÜYÜK KATKILARI OLDU"

Kayserispor Kulübü Başkan Yardımcısı Yücel Şahin, Kafkas'ın geçmişte Kayserispor'a büyük katkıları olduğunu belirterek, "Tekrar evine hoş geldin diyoruz. Zor bir süreçten geçiyoruz bu bir gerçek. Herkes üzerine düşeni yapar ve destek verirse yine mutlu günlerimize döneceğiz diye düşünüyorum" dedi.

KAFKAS: "BURASI EVİM GİBİ"

Teknik direktör Tolunay Kafkas ise, evine gelmekten dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, "Gerçekten burası benim bir evim gibi. 5 yıl aradan sonra tekrar burada olmak beni son derece mutlu etti. Başta Recep Başkan, yönetim kurulu ağabeylerime teşekkür ediyorum. Onlar beni içlerinden biri gibi gördüler. Çok keyifli ve mutluyum. Havaalanına indiğim zaman yabancılık çekmedim. Taraftara çok teşekkür ederim. Birçok başarıya imza attık ama bu başarının altında bana iyi çalışma imkanı sağlayanlar vardı. Kayserispor zorlu bir süreç geçiriyor. Doğru şeyleri ortaya koyarsak daha iyi olacak. Tekrar eski günlerine gelecek bir Kayserispor olacaktır. Bu zorlu süreçte hepimize ihtiyaç var. Bunun altından kalkacağımıza kimsenin şüphesi olmasın. Bu benim için ayrıca vefa borcuydu. Allah bizi inşallah mahçup etmez" şeklinde konuştu.

"TRANSFER LİSTEMİZ HAZIR"

Transferler konusunda ise Tolunay Kafkas, "Listemiz hazır. Çok çalışmayı seven, takıma az zarar verecek, uygun maliyetli listemiz hazır. Bunu da göreceksiniz. Önceliğimiz takım oluşturmak. Oyuncu sayısı yetersiz. Takım oluşturarak bir araya geleceğiz. Kamp boyunca burada olacağız. Yurt dışı kampı düşünmüyoruz. Hazırlık maçı için TSYD'ye katılacağız" ifadelerini kullandı.

Karabük'teki ekip ile Kayseri'ye geldiklerini dile getiren Kafkas, "Şu anda yabancı konusunda sayı vermek doğru değil. Sayı belirlemedik. İstediğim oyuncular var. Onların gelip gelmeme konusunda da strateji değişecek" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title