Haberler

Kayserispor 16 Yaşındaki Genç Futbolcu Armağan ile Sözleşme İmzaladı

Kayserispor, Samsunspor'un 16 Yaşındaki Genç Futbolcusu Armağan Kuş ile 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı.

Kayserispor, Samsunspor'un 16 yaşındaki genç futbolcusu Armağan Kuş ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Kadir Has Kulüp Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Kayserispor Kulübü Genel Menajeri Süleyman Hurma, Menajer Tanju Çolak ve futbolcu Armağan Kuş katıldı. Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, törende yaptığı açıklamada, Samsunspor ile anlaşması feshedilen orta saha oyuncusu 16 yaşındaki Armağan Kuş ile 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirtti. Hurma, "Armağan, Türk futbolunun gelecek için en önemli yıldız adaylarından bir tanesi. Armağan'a Kayserispor'u tercih ettiği için çok teşekkür ediyorum'' dedi.

Menajer Tanju Çolak ise Armağan'ın çok özel bir futbolcu olduğunu belirterek, ''Armağan, 21 kez Genç Milli Takım'da oynadı, oynamaya da devam ediyor. Fenerbahçe de dahil bir çok takım, Armağan için çok büyük teklifler verdi, ama biz Kayserispor Kulübü'nün farkını ve kalitesini çok iyi bildiğimiz için Armağan'ı İstanbul, Bursa veya Ankara'ya değil, çok daha başarılı olabileceğine inandığımız Kayserispor'a getirdik. Kayserispor gerçekten güzel işler yapıyor. O yüzden tercihimiz Kayserispor oldu'' diye konuştu.

Genç futbolcu Armağan Kuş da Kayserispor'a transfer olduğu için çok mutlu olduğunu, herkesin desteği ile başarılı olacağına inandığını söyledi.

(SE-KÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title