Haberler

Kayserı Park'ta Çekılış Heyecanı

Kayseri Park'ın altıncı yılına özel olarak düzenlenen "Kazanmayan Kalmasın" kampanyasının çekilişi Cumartesi günü yapılacak.

Kayseri Park'ın altıncı yılına özel olarak düzenlenen "Kazanmayan Kalmasın" kampanyasının çekilişi Cumartesi günü yapılacak.

Ünlü sanatçılar Arzu Yanardağ ve Murat Parasayar'ın sunuculuğunda gerçekleşecek olan çekilişte bir kişi Garanti Konut'tan lüks bir dairenin sahibi olacak. Çekiliş sonucunda altı kişiye Blackberry 9380 cep telefonu ve 6 kişiye de Blackberry Playbook Tablet hediye edilecek.

Cumartesi günü 15.00'da başlayacak olan programda Renk Kart'la bayram alışverişi yapan ziyaretçiler arasında yarışma düzenlenecek. Yarışmada sorulan soruları bilenler fotoğraf makinesi, mp3 player ve yemek takımının da aralarında bulunduğu çeşitli ödüller kazanacak.

Saat 16.00'da ise Noter ve Milli Piyango yetkilisi huzurunda yapılacak çekiliş sonucunda bir kişi Garanti Konut'tan lüks bir dairenin, altı kişi Avea'nın sponsorluğunda Blackberry 9380 cep telefonunun ve 6 kişide TTNET'in sponsorluğunda Blackberry Playbook Tablet'in sahibi olacak.

Büyük ilgi gördü

Kayseri Park'ın altıncı yılına özel olarak düzenledikleri 'Kazanmaya Kalmasın' kampanyasının büyük ilgi gördüğünü belirten Kayseri Park Genel Müdürü Salih Tolan, "Kampanyaya 1 Temmuz - 7 Ekim tarihleri arasında Kayseri Park'ta yer alan mağaza ve standlardan aynı gün içerisinde 50 TL ve katları tutarında alışveriş yapan herkes katıldı. Cumartesi günü de ödüller sahiplerini bulacak, ziyaretçilerimiz gibi bizde heyecanla büyük çekilişi bekliyoruz." diye konuştu.

(SK)

16.10.2012 08: 59: 24

TSI

NNNN - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Parasayar Arzu Yanardağ Blackberry Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı? 27 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 27 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title