Haberler

Kızılırmak'a giren baba ve 2 çocuğu boğularak hayatını kaybetti

Güncelleme:

Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde, serinlemek için Kızılırmak'a giren baba İsmail Çoban ile çocukları Eyüp ve Azra boğularak hayatını kaybetti.

Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde Kızılırmak'a giren baba ve 2 çocuğu boğuldu.

Alınan bilgiye göre, Kayseri'den gezmek için Sarıoğlan'a bağlı Ömerhacılı Mahallesi'ne giden İsmail Çoban (38), çocukları Eyüp (14) ve Azra (10) ile Kermelik mevkisinde Kızılırmak'a girdi.

BÖLGEYE ARAMA KURTARMA EKİPLERİ SEVK EDİLDİ

Akıntıya kapılan baba ve çocuklarını görenlerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma, AFAD, 112 Acil Servis ve Türkuaz Su Altı ve Akarsu Arama Kurtarma ekipleri sevk edildi.

Kızılırmak'a giren baba ve 2 çocuğu boğularak hayatını kaybetti

BABA VE ÇOCUKLARININ CANSIZ BEDENLERİNE ULAŞILDI

Olay yerindekiler, kıyıya vuran Eyüp ve Azra'nın cansız bedenlerine ulaştı. Baba İsmail Çoban'ın cesedi ise Türkuaz Su Altı ve Akarsu Arama Kurtarma ekiplerince yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından sudan çıkarıldı.

Vali Şehmus Günaydın, olay yerine gelerek aileye başsağlığı diledi.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Kızılırmak Sarıoğlan Kayseri Haberler

500

Yorumlar (9)

Deniz:

Çok büyük acı çok.Irmak göl dere du birikintisi yerlere girince sonuç hep aynı be kardeşim niye cahillik edip halen girmeye devam ederki yurdum insanları.Demirlerle örün birşeyler yapın sayın devlet büyüklerim çevresini ancak bu çözüm olur insanlar yoksa ölmeye bile bile devam edicek Allah rahmet etsin yavruları ve babayı:(

49
6
yanıtYanıtla
Ritim med:

Deniz haklisin ne yaparsın ecel kader Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

yanıt0
yanıt0
ARTVİNLİ:

83 milyonluk bir güçlü devlet, iz ama halkımızın yarısı yüzme bilmiyor ey spor bakanı bu ülkede sadece futbol çılgınlığı var zor bir şey değil okullara talimat ver ilkokul 1 de öğrencilere yüzme öğretilecek diye beden eğitim hocalarının işi ne . Allah rahmet etsin o aile, ye

16
2
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Kardeşim yüzme bilmeme konusunda haklısın da ırmağa girmenin yüzmeyle ne alakası var en baba yüzücüyüm diyen adam bile girdaplı akar suyun önünde bişey yapamaz

yanıt13
yanıt0
Kartal:

Kızılırmagın yüzyıllardır yaptıgı iş bu adam yutmak halen neden girerler anlaşışlır gibi degil bu ırmağa kalleş ırmak denir bu böyle biline

4
2
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Yuzmeyi bilmeyen girmesin suya!! Serinlemek istegini anliyorum, ama bogulma tehlikesi daha buyuk ne yazikki. Cok uzuldum. Nur icinde yatsinlar.

3
0
yanıtYanıtla
Bu ne:

Ah be adam. Kızılırmakta, üstelik iki çocukla yüzmek nasıl bir "cesarettir". Allah rahmet eylesin. Çok acı

2
0
yanıtYanıtla
ERCİYES:

KIZILIRMAK A GİRİLİR Mİ AKINTI ALIR GÖTÜRÜR KAYSERİDE HER YIL KIZILIRMAK CAN ALIR

2
0
yanıtYanıtla
Delikız:

Kermelikliyim. Bu irmak cok can aldi oralarda

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title