Haberler

Kız meselesi yüzünden çıkan kavgada 16 yaşındaki genç bıçaklanarak öldürüldü

Güncelleme:

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde iki kişi arasında kız meselesi yüzünden çıkan tartışma kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada 16 yaşındaki bir genç bıçaklanarak öldürüldü.

Kayseri'de kız meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada 16 yaşındaki bir genç bıçaklanarak öldürüldü.

TARTIŞMA KISA SÜREDE KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Dün gece saatlerinde Melikgazi ilçesine bağlı Anafartarlar Mahallesinde meydana gelen olayda, iddiaya göre F.M. ile Z.K. arasında kız meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine F.M. üzerindeki bıçakla Z.K.'ya saldırdı. Vücuduna aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralanan Z.K., kaldırıldığı Kayseri Şehir Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından çalışma başlatan Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri F.M.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Kayseri Devlet Hastanesi'nde bulunan Adli Tabiplik'te sağlık kontrolünden geçirilen F.M., adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Melikgazi Kayseri 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (17)

GAYSERİ..:

SEN ŞİMDİ İÇERDEYKEN BAŞKALARINA KARILIK YAPAN, SEVDİĞİN KIZDA DIŞARDA BAŞKASINA GARILIK YAPAR DELİANLI

15
3
yanıtYanıtla
ugruna:

uğruna adam öldürdüğün kız, senin bu tavrını gördükten sonra bırak senle konuşmayı o il de ilçede durmaz, durmamalı. uğruna adam öldürdüğün kız dışarda başkalarıyla günü gün edecek, sen içerde çürüyeceksin! ağlaaa

9
0
yanıtYanıtla
muro:

çok güzel oldu o kız kimise sizi kurtarsın bakalım

8
1
yanıtYanıtla
TR:

BU GENÇLER KURTLAR VADİSİYLE BÜYÜDÜ OLACAGI BU

7
1
yanıtYanıtla
kiz:

kiz dışarda başkalarıyla akarken siz içerde delireceksiniz, bi hiç uğruna hayatınızı bitirdiniz, erkeksin ya içerde abilerine çay götürür çarşaflarını yıkarsın artık.

8
0
yanıtYanıtla
erdem:

ulan baslarım sızın kız sevdanıza dangalaklar katıl oldun kım kurtaracak senı ugruna katıl oldugun kız mı

6
1
yanıtYanıtla
adalet:

allah seni kahretsin deger mi bir kız için yaptıklarınıza birisi toprak altına sende hapistaneye kız için hayatınızı bitirdiginiz kişide sizden habersiz keyif sürer acıyorum size

5
1
yanıtYanıtla
mert:

bizim burda bu tür gençlere soytarı derler al sana soytarının alası

5
1
yanıtYanıtla
Aspava:

Yazıklar olsun

1
1
yanıtYanıtla
Tayyar Durden:

Birisi mezara, öbürü hapse. Mezardaki mi şimdi daha çok seven; yoksa hapisteki mi? Yoksa siz hayatınızı karartmışken dışarıda parası pulu olup tavlayan mı?

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title