Haberler

Kayseri Bakan Özhaseki'den Sahur Buluşmasında Gençlere Şarkı Benzemez Kimse Sana

Bakan Özhaseki'den sahur buluşmasında gençlere şarkı Benzemez kimse sanaÇevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleriyle ilgili, memleketi Kayseri'de yürüttüğü seçim çalışmaları sırasında Talas ilçesinde Gençlerle Sahur Buluşması etkinliğine konuk oldu.

Bakan Özhaseki'den sahur buluşmasında gençlere şarkı Benzemez kimse sana

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleriyle ilgili, memleketi Kayseri'de yürüttüğü seçim çalışmaları sırasında Talas ilçesinde Gençlerle Sahur Buluşması etkinliğine konuk oldu. Talas ilçesi Mevlana Mahallesindeki Selçuklu evine saat 23.00 sıralarında yanında milletvekili İsmail Tamer, Ak Parti milletvekili 8.sıra adayı Ali Saraçoğlu, AK Parti il ve Talas ilçe yöneticileriyle birlikte gelen bakan Özhaseki, burada Türk sanat müziği eserleri okuyan yerel sanatçının kendisine uzattığı mikrofonu alıp, bestesi Fehmi Tokay, güftesi Rüştü Şardağ'a ait bayati makamdaki Benzemez Kimse Sana şarkısından bir kuple okuyup, gençlerden alkış aldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, daha sonra sahura kadar gençlerle sohbet ederek onların sorularını yanıtladı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title