Haberler

Kaymakam Parlak Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Terme Kaymakamı Mehmet Parlak ile Belediye Başkanı Şenol Kul, ilçedeki şehit ailelerini ziyaret etti.

Terme Kaymakamı Mehmet Parlak ile Belediye Başkanı Şenol Kul, ilçedeki şehit ailelerini ziyaret etti.

Parlak ve Kul, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Talip Sevim ve bazı kurum temsilcileriyle şehit Piyade Uzman Çavuş Bülent Karataş, şehit Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Özdemir ile şehit Mustafa Zıvalı'nın ailelerine ziyarette bulundu.

Vatanları uğruna canlarını hiçe sayan insanların en değerli varlıklar olduğunu ifade eden Parlak, "Sizler bize emanetsiniz ve biz de bu emanete en iyi şekilde bakmakla yükümlüyüz. Asla kendinizi yalnız hissetmeyin. Sizler bizim ailemizdensiniz. Sizin taleplerinizi her zaman yerine getirmeye hazırız. Şehitlerimize Mevla'dan rahmet, gazilerimize uzun ömür, sağlık ve sıhhat dolu bir yaşam diliyorum." dedi.

Kul da şehitlerin aile ve yakınlarının devlete ve millete birer emanet olduğunu belirterek, "Aziz vatan toprakları şehitlerimiz ve gazilerimizin fedakarlıkları sayesinde bizlere vatan olmuştur. Onların hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Şehit ailelerimizin ve gazilerimizin her türlü sıkıntı ve sorunlarının giderilmesi için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Halil İbrahim Şenol Terme Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
title