Haberler

Kaymakam Kaya Sürücüleri Uyardı

Adıyaman'ın Kahta ilçe Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, yaklaşan Kurban Bayramı münasebetiyle bayram tatili süresince artan araç ve insan yoğunluğundan dolayı sürücüleri uyardı.

Kaymakam Ahmet Gazi Kaya, sürücülerin trafikte daha dikkatli ve duyarlı olmalarını, emniyet kemerlerini takmalarını, hız limitlerine ve trafik işaret ve levhalarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

Bayram tatili süresince Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekiplerine büro hizmetlerinde görevli personelinde takviye edildiğini ifade eden Kaymakam Kaya, trafik ekip sayısının ikiye çıkarıldığını, ilçede trafiğin yoğun olduğu kavşak, geçit ve önemli noktalara da yaya personellerin görevlendirildiğini söyledi.

Kaymakam Kaya, "Terminale giriş ve çıkış yapan bütün otobüslerin, takoğrafları, şoförünün alkol durumu, taşımacılık yetki belgeleri, zorunlu mali mesuliyet ve zorunlu ferdi kaza sigortaları, şoförlerin sürücü belgeleri ve ceza puanları ile aracın fenni muayene durumlarının titizlikle kontrol edilmesi yönünde de kontroller bayramda da artarak devam edecek. Trafik hizmetlerinden sorumlu emniyet ve jandarma birim amirlerimiz, bayram tatillerinin özellikle başlangıç ve bitiş günlerinde, bizzat kendi güzergahlarında bulunarak, alınan tedbirleri uygulayıp gerekli koordinasyonu sağlayacak.

Sürücülerden meydana gelebilecek kazalara karşı hız yapmamaları konusunda dikkatli olmalarını istiyorum. Aracın kontağını çevirmeden önce mutlaka emniyet kemerlerini takmalarını, uzun yola gidecek sürücülerin yola çıkmadan önce mutlaka araçlarının bakımlarını yaptırmalarını, araçlarının lastiklerini ve ışık donanımlarını kontrol etmeleri hayati önem taşıyor. İlçemizin merkezi, Gerger ve Sincik ilçelerinin ihtiyaçlarının da karşılandığı araç ve insan yoğunluğunun fazla olduğu bir ilçe olması sebebi ile ilçemizde artan trafik yoğunluğunu rahatlatmak adına sürücülerden ikinci sıra park yapmamalarını ve diğer yol kullanıcılarının haklarına saygılı olmaları gerekiyor" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kahta İlçe Emniyet Müdürlüğü Ahmet Gazi Kaya Kurban Bayramı Adıyaman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title