Haberler

Kaymakam Baysal İçin Veda Programı

Antalya'nın Finike ilçesine atanan Mardin'in Nusaybin Kaymakamı Ergün Baysal için veda programı düzenlendi.

Antalya'nın Finike ilçesine atanan Mardin'in Nusaybin Kaymakamı Ergün Baysal için veda programı düzenlendi.

Nusaybin Beldiye Başkanvekilliği görevini de yürüten Kaymakam Baysal, Oktay Mungan Olimpik Havuz Tesislerinde düzenlenen programla ilçeye veda etti.

Baysal, programda yaptığı konuşmada, 2 yıldır yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İlçede, güvenlik güçlerinin şehitler vererek yürüttüğü operasyonla tekrar kamu düzenini tesis edildiğini ve terör örgütünün yarattığı tahribatın giderildiğini, daha önce teröre destek için kulanılan kamu kaynaklarının yeniden insanların hizmetine yönlendirildiğini anlatan Baysal, şunları kaydetti:

"Kaynakların tümünün mahalli ihtiyaçların giderilmesinde, gençlerimize, çocuklarımıza, kadınlarımıza, toplumumuzun her kesimine yönelik çalışmaların yürütülmesinde kullanılan bir belediyecilik anlayışına geçti. Yaptığımız çalışmaları bellidir. Şehrin tahrip ve bazı hususlarda hiçbir zaman yapılmayan altyapısı çok kısa sürede devletimizin ilgi kurumlarının teveccühleri ve belediyemizin de destekleriyle hızlı bir şekilde gerçekleştirilmiştir. Borcun içerisinde olan bir belediye, kaynakları etkin, verimli kullanılmayan bir belediye, bütçe planlamasının olmadığı bir belediye ve bu kaynaklarında terörün finansmanı ve terörün lojistik desteklerinde kullanılan bir belediye anlayışı vardı. Çok şükür şu anda herhangi bir borçlanma yapılmadan, geçmiş dönemin tüm borçları ödenip yapılandırılarak ve yürütülen faaliyetlerde de kendi öz kaynaklarımızla, belediyenin kendi öz kaynakları ve dönemimizde yaratılan gelir kaynakları ile beraber oluşturulan finansal araçlarla tüm hizmetler yapılmıştır."

Baysal, ileri süreçte DİKA ile yapılacak 4 ayrı projede, belediye tarafından yapılacak çalışmalar için bile herhangi bir borçlanmanın bulunmadığına işaret ederek, "Bu görevi yaparken vatandaşlarımızın zaman içerisinde bizlere teveccühü, hizmetlerin kendi hayatına olan etkisini görmesi ve bunlardan yararlanması bizler için çok büyük bir memnuniyet ve mutluluktur." ifadelerini kullandı.

Programa, Garnizon Komutanı Piyade Binbaşı Cenk Özlüpınar, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Fatih Yıldırmaz, Emniyet Müdürü Murta Sönmez, kamu kurum ve kuruluş yöneticileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

İçişleri Bakanlığının 2018 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Kaymakam Ergün Baysal Finike Kaymakamlığına, yerine de Erzurum'un Narman Kaymakamı Mehmet Balıkçılar atanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Ergün BAYSAL Nusaybin Mardin Finike Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title