Haberler

Kaymakam Başkan Tekin'i Ağırladı

Zonguldak Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Bigadiç Kaymakamı Altuğ Çağlar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Zonguldak Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Bigadiç Kaymakamı Altuğ Çağlar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bigadiç Kaymakamı Altuğ Çağlar, daha önce görev yaptığı Zonguldak'ın Alaplı ilçe Belediye başkanı Nuri Tekin'i makamında ağırladı. Kaymakam Çağlar, Başkan Tekin'e yapmış olduğu ziyaretten dolayı memnun olduğunu ifade ederek teşekkür etti.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonrası Bigadiç Kaymakamı Altuğ Çağlar, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Bigadiç Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Hasan Yılmaz ve Bigadiç'te 3 dönem başkanlık Davut Uzuner ile birlikte Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu'yu makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, "Bigadiç Kaymakamı Altuğ Çağlar bey ile iki yılı aşkın Alaplı'da çalıştık. Kendisiyle Alaplı'da çok güzel görev yaptık. Bizim ilçemizden de Bigadiç'e tayin oldu. Bizde kendilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kaymakam Altuğ Çağlar bey çok değerli bir insan. Bigadiç'te güzel hizmetler yapacağına inanıyorum. Bigadiç'e çok çalışkan, başarılı bir kaymakam gönderdik. Bigadiç halkının da onun değerini bileceğini tahmin ediyorum. Ben tüm Bigadiç halkına saygı ve sevgi dileklerimi sunuyorum. Ayrıca Bigadiç Belediye Başkanımız İsmail Avcu'ya da yakından ilgilendiği için teşekkür ederim" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Altuğ Çağlar Nuri Tekin Bigadiç Alaplı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title