Haberler

Kaymakam Arslanköylü'ye Ziyaret

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) yönetim kurulu üyeleri, göreve yeni başlayan Finike Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü'yü ziyaret etti.

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) yönetim kurulu üyeleri, göreve yeni başlayan Finike Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü'yü ziyaret etti.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Murat Hüdavendigar Günay, yönetim kurulu üyeleriyle Finike Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü'yü makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyarette konuşan Günay, Finike'nin çok güzel ve sakin bir ilçe olduğunu, oda olarak Kumluca'nın yanı sıra Finike, Demre ve Kaş ilçelerinde yaklaşık 4 bin üyeye hizmet verdiklerini söyledi.

Günay, "Batı Antalya'yı bir bütün olarak ele alıp bölgemizdeki tüm sivil toplum kuruluşlarıyla iletişime geçerek çeşitli toplantılar yaptık. Şuan geldiğimiz nokta itibarıyla KUTSO, Batı Antalya Bölgesinin en güçlü sivil toplum kuruluşudur." diye konuştu.

Yaptıkları tüm çalışmaların başarılı olmasında yerel yöneticilerin desteklerinin büyük olduğunu vurgulayan Günay, ayrıca AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu'nun da çalışmalara büyük destek verdiğini, bu konuda kendisine teşekkür ettiklerini bildirdi.

Finike Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü de ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, KUTSO yönetimine teşekkür etti.

Finike'nin güzel bir ilçe olduğunu ifade eden Arslanköylü, kendisinin de ilçede, yerel yönetimler, sivil toplum örgütleri ve toplumun diğer dinamikleriyle güzel hizmetlere imza atacaklarına inandığını bildirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Alp Arslanköylü Antalya Kumluca Finike Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title