Haberler

Dikkatsizliklerinin bedelini, kaybolan paraları çöp kamyonunda arayarak ödediler

Güncelleme:

Aydın'da kızlarının nişanı için sakladıkları parayı temizlik yaparken kaybeden aile, yüklü miktarda paralarını çöp kamyonunda buldu.

Aydın'ın Söke ilçesine bağlı Serçin Mahallesi'nde kızlarının nişanı için ayırdığı parayı temizlik yaparken çöpe atan aile, soluğu belediyede aldı. Çöp kamyonunun boşaltılması ile arama çalışmaları başlarken, kayıp para kısa süre içerisinde bulundu.

Söke'ye bağlı Serçin Mahallesi'nde yaşayan Ahmet Çetinkaya, kızının nişanı için ayırdığı parayı evinin avlusunda bulunan alana saklamıştı. Kızının nişanı için hazırlıklara başlayan Çetinkaya ailesi, evin bahçesinde temizlik yapmaya başladı. Yapılan temizlikte farkında olmadan çöpe atılan eşyalarla birlikte, paranın içinde yer aldığı torba da atıldı.

ÇÖP KAMYONUNU BOŞALTTILAR

İhtiyacı olduğu anda sakladığı parası aklına gelen Ahmet Çetinkaya, sakladığı yere baktığında torba yerinde yoktu. Kısa süre düşününce yapılan temizlikte çöpe atılabileceği akıllarına geldi. Hemen telefona sarılan Ahmet Çetinkaya Söke Belediyesine ulaştı. Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel'den yardım isteyen vatandaşın imdadına Söke Belediyesi temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri koştu. Temizlik İşleri Müdürü Lütfiye Öner, çöp toplayan ekibi Serçin Mahallesi'ne geri yolladı. Bulunan boş bir arazide çöp kamyonu tamamen boşaltılırken, paranın sahibi Ahmet Çetinkaya ve temizlik işleri ekibi arama çalışması yaptı. İçerisinde 2 bin 500 TL civarında para dolu torba bulundu. Kızının nişan töreni için ayırdığı parasını çöplerin arasından bulan Ahmet Çetinkaya'nın yüreğine su serpildi.

Dikkatsizliklerinin bedelini, çöp kamyonunda kaybettiği parasını arayarak ödediler

"PARAYI NİŞAN İÇİN SAKLIYORDUM"

"Parayı saklamıştım, temizlik yaparken sakladığımı unuttum" diyen Ahmet Çetinkaya, "Kızımın nişan telaşesi için ayırdığım 2 bin 400 Lira param vardı. Temizlik yaparken çöpe atmışız. Temizlik sonrası para lazım oldu. Bir baktım para yok. Eyvah dedim, para gitti. İki gün sonra nişan yapacağım, o para da nişan için lazımdı. İhtiyacımız da var. Telaşa düştük. Belediyeye ulaştık, durumu anlattık. Çöp toplama kamyonu geri döndü. Belediye Başkanından da, Temizlik İşleri Müdüründen de Allah razı olsun. Kamyonu boşalttılar. Paramızı bulduk. Bütün masrafın o paraya bakıyordu. Fakir, gariban insanız biz. Bir telefon ile kamyonu çevirdiler, çok teşekkür ediyorum. Allah'a şükür şimdi rahat bir nefes aldık, kızımın nişanını sorunsuz yapabileceğim" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cep Telefonu Çetinkaya Aydın Söke Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (20)

Hacı:

2500 TL için ben bir ay çalışıyorum 30 günlük emek o sizlerin karnı tok bazıları için belki bir günlük harcama olabilir ama asgari ücretle çalışan benim gibilerin bir aylık geçimi acı ama gerçekkk

33
3
yanıtYanıtla
Vatandas:

Helal olsun arkadasim..Ama inan ki , o 2500 TL, baskalarinin 250 000 TL sinden daha da Bereketli ve Helaldir..

yanıt0
yanıt0
Hakka hizmet:

Bir babanin kizinin nisani icin ayirabildigi para 2500 tl...yorum.yaparsam agir olur....yola devam nasilsa suru var

30
5
yanıtYanıtla
Çarşı:

Yüklü miktar mı 2.500 TL? Haberi yapan arkadaş sen neyin kafasını yaşıyorsun? Az da olsa parasına kavuştuğuna sevindim, helal paraymış!!

26
4
yanıtYanıtla
ÇARŞIYA YANIT:

Günümüzde 2. 500 TL az para değildir. 2. 500 TL''yi asgari ücretle çalışan işçi bir ayda bile kazanamıyor. Sizin için az bir miktar olabilir ama o parayı kazanmak için alın teri döken insanlar var küçümseyin lütfen.

yanıt26
yanıt0
Yerli milli:

Ulkede milli gelir 15 bin dolar demekki adam kixini sevmiyor az para ayirmis

yanıt4
yanıt0
Sivaslı:

Helal para gider fakat geri gelir.Haram servet mutlaka çıkar ama sen den ama çocuk lari n dan

29
0
yanıtYanıtla
Kose:

Alın teriyle kazanılmış 1 TL bile fazla..ama bu kaybolan paranin büyük mebla olmadıgını hepimiz biliyoruz..Ekonomimiz iyi diye nuhtaç edenler utansın. Meclisdekilerin maasini düşünün. Lanet olsun yoksulun kanını emenlere

23
5
yanıtYanıtla
TÜRKİYEM:

Kimine göre 2500Tl büyük bir para, kimine göre saniyede kazanan para. . ALLAH. . ALLAH. . ALLAH. .

20
0
yanıtYanıtla
mustafa:

evde para saklamayın sakın canınızdan olmanıza sebep olabılır.

16
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title