Haberler

Kavak'ta Şehit Aileleri ve Gazilere İftar

Kavak Kaymakamı Hasan Gökpınar, şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar verdi.

Kavak Kaymakamı Hasan Gökpınar, şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar verdi.

Ondokuz Mayıs Mahallesindeki bir tesiste gerçekleştirilen iftar yemeğine, şehit aileleri ve gazilerin yanı sıra Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Kemal Çelik, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hüsnü Mete Ergin, Emniyet Müdürü Vekili Şeref Çınar, daire amirleri katıldı.

Kavak Kaymakamı Gökpınar, yaptığı konuşmada, davetlerine katılan şehit aileleri ve gazilere teşekkür ederek, şunları söyledi:

"Ülkemiz, bayrağımız, milletimiz için Çanakkale'de, Kıbrıs'ta, Kore'de, 15 Temmuz gecesinde ve memleketimizin her yerinde canını veren şehitlerimizi onların bize emanet ettiği yakınları ile gazilerimizi unutmamız mümkün değildir. Şehitler veriyoruz, elbette içimiz kan ağlıyor ama memleketimiz, bayrağımız için şehit vermeye de devam edeceğiz. Devletimiz çok güçlü, her şeyin üstesinden gelir. Bizler rahat yaşıyorsak şehitlerimizin sayesinde. Sizler için ne yapsak azdır. Vatan, bayrak sevgisi bizim içimize işlemiş. Bir oğlunu şehit veren aile artık, diğer şu kadar daha oğlum var onları da şehit verebilirim diyor."

Kaynak: AA / Güncel

İbrahim Sarıcaoğlu Hasan Gökpınar Kemal Çelik Kavak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title