Haberler

Kastamonu İnebolu'da Yüzme Yarışmasında Mücadele Ettiler

İnebolu'da yüzme yarışmasında mücadele ettilerKastamonu'nun İnebolu ilçesi'nde Dünya şampiyonu milli yüzücü Ahmet Nakkaş'ın da katıldığı Açık Deniz Yüzme Yarışı çekişmeli anlara sahne oldu.

İnebolu'da yüzme yarışmasında mücadele ettiler

Kastamonu'nun İnebolu ilçesi'nde Dünya şampiyonu milli yüzücü Ahmet Nakkaş'ın da katıldığı Açık Deniz Yüzme Yarışı çekişmeli anlara sahne oldu.

İnebolu Belediyesi tarafından bu yıl 7'incisi düzenlenen 'Uluslararası Heyamola Deniz Şenlikleri Kültür ve Sanat Festivali' renkli görüntülere sahne oldu. Şenlikler kapsamında Açık Deniz Yüzme Yarışması düzenlendi. Yarışmaya dünya şampiyonu milli yüzücü Ahmet Nakkaş, milli yüzücü Mustafa Aydoğdu gibi isimlerin yanı sıra 277 kişi katıldı. İnebolu Belediyesi ile İstanbul Yıldızlar Yüzme Spor Kulübü işbirliğiyle düzenlenen yarışmaya katılanlar 1500 metre bayanlar, 1500 metre erkekler ve 3 bin metre bayanlar ve erkekler kategorilerinde yarıştı. Eski bakanlardan Kürşat Tüzmen ile İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner yarışmanın startını verdiler.

Çekişmelere sahne olan yarışmalara katılanlar dereceye girmek için mücadele etti. Festival kapsamında düzenlenen yağlı direk yarışması da renkli görüntülere sahne oldu. Yağlı direğin ucundaki Türk Bayrağı'nı uzun uğraşlar sonucunda Mehmet Gürel isimli yarışmacı alarak birinci oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kastamonu İnebolu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title