Haberler

Kastamonu - Hava Kompresörüne Saçlarını Kaptırarak Ölen Kız Toprağa Verildi

Hava kompresörüne saçlarını kaptırarak ölen kız toprağa verildiKastamonu'nun İhsangazi İlçesi'nde, babası bisikletinin lastiğini şişirirken traktörün hava kompresörüne saçlarını kaptırması sonucu ölen 10 yaşındaki Esma Küçükomuzlu, gözlaşları içinde toprağa verildi.

Hava kompresörüne saçlarını kaptırarak ölen kız toprağa verildi

Kastamonu'nun İhsangazi İlçesi'nde, babası bisikletinin lastiğini şişirirken traktörün hava kompresörüne saçlarını kaptırması sonucu ölen 10 yaşındaki Esma Küçükomuzlu, gözlaşları içinde toprağa verildi.

Dün akşam saatlerinde Kuşçular Mahallesi'nde meydana gelen olayda, İhsangazi Belediyesi'nde işçi olarak çalışan 38 yaşındaki Kamil Küçükomuzlu, havası inen kızının bisikletinin lastiğini, traktörün hava kompresörü ile şişirmeye başladı. Bu sırada babasının yanına gelen Esma Küçükomuzlu'nun uzun saçları kompresörün şaft kısmına dolandı. Ağır yaralanan Esma, babası tarafından kaldırıldığı İhsangazi Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Esma Küçükoğmuzlu'nun Kuşçular Camii'nde kılınan cenaze namazına Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, İhsangazi Belediye Başkanı Zühtü Danacı ve vatandaşlar katıldı. Kızının ölümüyle büyük üzüntü yaşayan Kamil Küçükoğmuzlu, cenazede taziyeleri kabul ederken güçlükle ayakta durdu. Anne Safiye Küçükomuzlu da gözyaşlarına boğuldu.

Esma Küçükomuzlu'nun cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından omuzlara alınarak mezarlığa taşındı. Gözyaşları içinde bir süre kızının tabutunu taşıyan Kamil Küçükomuzlu, daha sora tabutun önünde, 'Kızım benim, beni bırakıp nereye gidiyorsun? Kızım ölüm sana hiç yakışmadı. Allahım ben bu acıya nasıl dayanacağım' şeklinde ağıtlar yakarak mezarlığa kadar yürüdü. Esma Küçükomuzlu'nun cenazesi gözyaşları içinde toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kastamonu İhsangazi 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title