Haberler

Kastamonu'da 3 Ev, Ahır ve Samanlık Yandı

Güncelleme:

Araç ilçesinde, 3 ev, ahır ve samanlığın kullanılamaz hale gelmesine yol açan yangında 57 büyükbaş hayvan telef oldu. Alınan bilgiye göre, Tatlıca köyünde, Hasan Demir'e ait evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevleri fark eden köylüler, itfaiyeye haber verdi.Kısa sürede Demir'e ait iki eve daha ve ahır ile samanlığa sıçrayan alevlere, Araç ile Karabük'ün Safranbolu ilçesinden gelen itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangın, kısmen söndürülse de samanların zaman zaman alev alması nedeniyle yaklaşık 10 saatte kontrol altına alınabildi.

Söz konusu 3 ev, ahır ve samanlığın kullanılamaz hale gelmesine, 57 büyükbaş hayvanın da telef olmasına yol açan yangının söndürülmesinin ardından soğutma çalışması yapıldı. Ekipler, yanmaya devam eden samanları iş makineleriyle başka alanlara taşıdı.İtfaiye yetkilileri, yangının çıkış nedeni ve hasar tespitine ilişkin çalışma başlattı.

Kaynak: AA / Güncel

Hasan Demir Kastamonu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title